D Drois Megapat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2016 #1 Bulunduğum yerde superonline fiber altyapısı yok sadece vdsl ve adsl var. Ben vdsl almayı düşünüyorum yalın vdsl mi daha hızlıdır upload hızı ve downland hızı olarak yoksa normal vdsl mi daha hızlıdır? Bir fark var mıdır, hangisini tercih etmeliyim?
Bulunduğum yerde superonline fiber altyapısı yok sadece vdsl ve adsl var. Ben vdsl almayı düşünüyorum yalın vdsl mi daha hızlıdır upload hızı ve downland hızı olarak yoksa normal vdsl mi daha hızlıdır? Bir fark var mıdır, hangisini tercih etmeliyim?
Painbot Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 1.213 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2016 #3 Hız farkı yok ama vdsl için internet santraline yakın olman gerek.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2016 #4 Ben VDSL bağlatmayı düşünüyorum. 62mbps'ye kadar desteklendiği söylendi. Bakalım haftaiçi görüşeceğim kendileriyle.
Ben VDSL bağlatmayı düşünüyorum. 62mbps'ye kadar desteklendiği söylendi. Bakalım haftaiçi görüşeceğim kendileriyle.
U Umutmeister Ziyaretçi 19 Haziran 2016 #5 Sociologist dedi: Ben VDSL bağlatmayı düşünüyorum. 62mbps'ye kadar desteklendiği söylendi. Bakalım haftaiçi görüşeceğim kendileriyle. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorunuz var mı? Bu yorumu öylesine yazdınız sanırım.
Sociologist dedi: Ben VDSL bağlatmayı düşünüyorum. 62mbps'ye kadar desteklendiği söylendi. Bakalım haftaiçi görüşeceğim kendileriyle. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorunuz var mı? Bu yorumu öylesine yazdınız sanırım.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2016 #6 Silinen üye dedi: Herhangi bir sorunuz var mı? Bu yorumu öylesine yazdınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Hayır bende deneyeceğimi söylemek için yazdım. Asama asama neler yaptığımi anlatacagim.
Silinen üye dedi: Herhangi bir sorunuz var mı? Bu yorumu öylesine yazdınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Hayır bende deneyeceğimi söylemek için yazdım. Asama asama neler yaptığımi anlatacagim.