Superonline yavaşladı

deniz19guzel07

Hectopat
Daha fazla  
Superonline kullanıcısıyım internet aldığımızda gayet hızlıydı ancak sonradan çok yavaşladı telefonla arayıp durumu bildirdik birkaç işlem yaptılar uzaktan ve geri hızlandı, ancak 2 hafta sonra yine yavaşladı. Sürekli böyle oluyor arıyoruz bir süre hızı artırıyorlar sonra geri yavaşlıyor nasıl çözebilirim bunu sürekli aramak istemiyorum.

En kısa zamanda ISS değiştir. Bunlar böyle adamı uğraştırırlar.

Bölgenizde Superonline kullanıp sizle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı? Varsa muhtemelen bölgesel bir problem ama yoksa sürekli arayıp durun, mutlaka tamamen çözülecektir. Ben de Superonline kullanıcısıyım çok fazla memnunum. Bölge, Türkiye'deki internetlerde çok önemli.

Yavaşlık WiFi olarak mı yoksa kablolu olarak mı yaşıyorsun ve bağlantı türü nedir? (Fiber, DSL)

Kablolu olarak kullandığınızda da yavaşlama yaşıyor musunuz? Aradığınızda teknik servis talebinde bulunabilirsiniz, gelip incelerler. Modem kaynaklı bir sorun da olabilir.

Yavaşlık WiFi olarak mı yoksa kablolu olarak mı yaşıyorsun ve bağlantı türü nedir? (Fiber, DSL)
Wifi kullanıyorum, fiber.
Kablolu olarak kullandığınızda da yavaşlama yaşıyor musunuz? Aradığınızda teknik servis talebinde bulunabilirsiniz, gelip incelerler. Modem kaynaklı bir sorun da olabilir.
Kablo bağlatmadım hiç ama bu gidişle bağlayacağım.
Pek duymadım şikayet kimseden.

Wifi kullanıyorum, fiber.

Kablo bağlatmadım hiç ama bu gidişle bağlayacağım.

Pek duymadım şikayet kimseden.
2 problem olabilir.

1. WiFi kanal çakışması.
2. CGN IP

1. WiFi kanal çakışmasının çözümü kanal ayarları otomatiğe alıp yavaşlık olduğunda Router(Modem)'i kapatıp açmak olacaktır.

2. CGN ip problemi ise sorununuz yine kapatıp açıp IP değiştirerek sorun giderilebilir. Fakat yine yoğun bir CGN IP bloğu gelirse yavaşlık devam eder. 1 ay en azından sabit ip satın alıp durumu test edebilirsiniz. Zaten sabit IP'de yavaşlık olmazsa CGN ip olduğu belli olur problemin. Fakat öncelikle 1. seçeneği değerlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…