Superonline yerine ISS önerisi

Millenicom iptal işlemini e devletten yaptırabilirsiniz ancak başka türlü yüzünüze kapama işlem gerçekleştiremem gibi rezillikler yapıyorlar ve müşteri hizmetleri yok bilginize. TürkNet kullanmadım bilmiyorum.

arkadaşlar turknet türk telekom altyapısı kullanıyor, ben turk telekom seçersem kendisinden aldığım için herhangi bir artısı oluyor mu yoksa turknetden alacağım internetten bir farkı yok mu? bu arada genelde fifa oynuyorum türkiyede server olmadığı için hep yüksek ping değerleri oluyor bu konuda bir seçim yapmak istiyorum, hangisi bana en iyi interneti sağlar

Hocam aynı altyapıdan verdiği için hiçbir fark olmaz TürkNet in müşteri hizmetleri var mı bilmiyorum, yok diye biliyorum bi sorun eğer yoksa TT kullanın.

Hocam aynı altyapıdan verdiği için hiçbir fark olmaz TürkNet in müşteri hizmetleri var mı bilmiyorum, yok diye biliyorum bi sorun eğer yoksa TT kullanın.
çok teşekkür ederim sağolun yardımlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…