Superonline'a geçilir mi?

KaganXkaya

Hectopat
Daha fazla  
Evimde 100 MB TurkNet kullanıyorum fiyatı çok arttığı için başka operatörlere bakıyordum. Turkcell'de 500 MB aynı fiyata olduğunu gördüm, altyapısı da var sizce geçmeli miyim?

Evimde 100 MB TurkNet kullanıyorum fiyatı çok arttığı için başka operatörlere bakıyordum. Turkcell'de 500 MB aynı fiyata olduğunu gördüm, altyapısı da var sizce geçmeli miyim?

Geçebilirsiniz Turkcell Superonline güzel bir ISS'dir fiber altyapısı varsa memnun kalırsınız.

Önermem.

Bende türkcell kullanıyorum ve kesinlikle altyapısı varsa öneriyorum. Gerçekten güzel bir internet sunuyorlar ve düşük pingli oluyor. Ben 5 yıldır falan kullanmaktayım. Çok memnunum.

Nasıl bir sorun yaşadınız?

Ben kullanmadım. Bant daralması uyguluyorlar. Routing iyi değil, bazı bölgelerde kötü, bazı bölgelerde iyi, DNS engelliyorlar, çoğu VPN engelli, önermem.

Oyun oynamıyorsanız eğer, YouTube ve Instagram içinse geçebilirsiniz. Eğer oyun oynuyorsanız mermiler gitmiyor(şaka değil). Superonline'ın yurt dışı çıkışları berbat olduğundan pingi de yüksektir.

Onun haricinde DNS ve VPN engellemesi mevcut. BTK'nın bile engellemediği sitelere sansür uyguluyor.
6 ay önce Superonline'dan ayrıldım ve deneyimlerim bunlar.

Oyun oynamıyorsanız eğer, YouTube ve Instagram içinse geçebilirsiniz. Eğer oyun oynuyorsanız mermiler gitmiyor(şaka değil). Superonline'ın yurt dışı çıkışları berbat olduğundan pingi de yüksektir.

Onun haricinde DNS ve VPN engellemesi mevcut. BTK'nın bile engellemediği sitelere sansür uyguluyor.
6 ay önce Superonline'dan ayrıldım ve deneyimlerim bunlar.

Ben öyle bir şey fark etmedim CS'de yakın bir sunucuda 40ms alıyorum ve Kayseri'de yaşamaktayım. Arkadaşım İstanbul'da yaşıyor iyi bir sunucu gelirse 30ms alıyor. DNS ve VPN engellemesi mevcut. Ancak ben bunları bir problem olarak görmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı