Superonline'da DNS çalışmıyor

ilyasbey0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz malum Instagram kısıtlandı ve bende dünden beridir 1.1.1.1 ve 8.8.8.8 8.8.4.4 DNS deniyorum ancak bir işe yaramıyor, Instagram'a bağlanamıyorum veya diğer kısıtlı sitelere 1.1.1.1 VPN kullanayım dedim. Onda da hata veriyor bağlantı denetleniyor diye VPN de kullanmak istemiyorum bir çözümünüz varsa yazarsanız sevinirim. Bu arada lan kablosuyla bağladığım bilgisayarımda 1.1.1.1 VPN'i rahatlıkla kullanabiliyorum, sadece telefonumda olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Play Store, arama kısmına 1.1.1.1 yazin geliştiricisi cloudfare olan uygulamayı indirin ve başlat butonuna basın bu sayede Instagram'a girebilirsiniz.

Superonline almayın aldırmayın.

Asıl sorun Superonline nın kendisi. Sansür engelleme vs ne varsa hepsi var.
Speedtestte uçuyor kaçıyor yersen. :)
Bazı kullanıcılar ben memnunum oyunlarda Ping yok paket kaybı yok diyebilirler ama çoğunluk şikayetçi.

Bu Superonline sansürün test aşamalarını uygulayan bir nevi pilot uygulama servis sağlayıcı.
Bir yere sansür atılacaksa veya atılması düşünülüyorsa ilk bunlar uyguluyorlar.
Hatta uyguladıkları sansürden kimi zaman BTKnın bile haberi olmuyor. Kafalarına göre sansür uyguluyorlar.
İşin üzücü tarafı bu şirketleri şikayet edip somut sonuç alabileceğiniz bir makamın olmaması BTK bir halta yaramıyor.

Bakınız:

Asıl sorun Superonline'nın kendisi. Sansür engelleme vs ne varsa hepsi var.
Speedtest'te uçuyor kaçıyor yersen. :)
Bazı kullanıcılar ben memnunum oyunlarda ping yok paket kaybı yok diyebilirler ama çoğunluk şikayetçi.

Bu Superonline sansürün test aşamalarını uygulayan bir nevi pilot uygulama servis sağlayıcı.
Hatta uyguladıkları sansürden kimi zaman BTK'nın bile haberi olmuyor. Kafalarına göre sansür uyguluyorlar.
İşin üzücü tarafı bu şirketleri şikayet edip somut sonuç alabileceğiniz bir makamın olmaması BTK bir halta yaramıyor.

Bakınız:

Bizzat bir yıl Superonline deneyimlemiş biri olarak kesinlikle katılıyorum. Mermi gitmiyordu, adamları görmeden vuruluyordum ve paket kaybı haftanın 5-6 günü mevcuttu.

Dostum o telefonda çalışmıyor işte hata veriyor.
Play Store, arama kısmına 1.1.1.1 yazin geliştiricisi cloudfare olan uygulamayı indirin ve başlat butonuna basın bu sayede Instagram'a girebilirsiniz.

Asıl sorun Superonline'nın kendisi. Sansür engelleme vs ne varsa hepsi var.
Speedtest'te uçuyor kaçıyor yersen. :)
Bazı kullanıcılar ben memnunum oyunlarda ping yok paket kaybı yok diyebilirler ama çoğunluk şikayetçi.

Hatta uyguladıkları sansürden kimi zaman BTK'nın bile haberi olmuyor. Kafalarına göre sansür uyguluyorlar.

Bakınız:

Yaklaşık 12-13 senedir DNS spoofing yapılıyor. Sansüronline ve TT baş uygulayıcılardır.

Hocam garip olan şu Vodafone hattım olan telefonumda da 1.1.1.1 VPN çalışmıyor.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz malum Instagram kısıtlandı ve bende dünden beridir 1.1.1.1 ve 8.8.8.8 8.8.4.4 DNS deniyorum ancak bir işe yaramıyor, Instagram'a bağlanamıyorum veya diğer kısıtlı sitelere 1.1.1.1 VPN kullanayım dedim. Onda da hata veriyor bağlantı denetleniyor diye VPN de kullanmak istemiyorum bir çözümünüz varsa yazarsanız sevinirim. Bu arada lan kablosuyla bağladığım bilgisayarımda 1.1.1.1 VPN'i rahatlıkla kullanabiliyorum, sadece telefonumda olmuyor.

Superonline kullanıyorum DNS engelli var maalesef hiçbir DNS değişmiyor kendi DNS adreslerini kullanıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı