Superonline'da gecikme var

slorixsh

Hectopat
Yer
İzmir, Turkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12GB
ASUS PRIME B660M-K D4
2X16 3200MHz DDR4 RAM
Intel i5 12400
Meslek
Öğrenci, Web Developer
Herhangi bir siteye girince açılmama olasılığı aşırı yüksek oluyor, birkaç kere çık gir yapmam gerekiyor. Oyunlarda özellikle ani dalgalanmalar oluyor ve 5 10 saniye düzelmiyor. Sansüronline'ı 30 defa aramışımdır, hepsi hiçbir sorun olmadığını söyleyip sadece uzaktan modeme reset atıp kapattırıyorlar. Ne yapabilirim?

1769968367668.png

Aynı sorunu yaşıyorum, benzer sorun tarifleyen başka bir başlığın altına da yazdım. Çözüm bulan olursa denk gelebilmek adına yorumu buraya da bırakacağım :

"Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum haftalardır. İstanbul içi Başakşehir'den Ataşehir'e taşınıdım; sorun hala devam edince defalarca "modemi kapatın açın, port değiştirin" şeklindeki salak isteklerini aşıp en son aradığımda sırf "ping olduğunu görmeden arıza talebi açamayız dedikleri için temsilciyi 12 dk telefonda tuttuktan sonra arzatalebi oluşturdular. Sonrasında beni arayan kişi CMD üzerinden tracert ve ping atmayı "öğretti" ve ancak bu şekilde ekran görüntüsüyle taraflarına ulaşırsam çözebileceklerini söylediler. Tam olarak aynı sorun devam ediyor. Durduk yere herhangi bir uygulamada, herhangi bir cihazda, kablolu veya kablosuz fark etmeksizin aniden internet kopmuşçasına donuyor. Tamamen random aralıklarla ve random sürelerle tekrar ediyor. Gerçekten mahkemelik olacağım bu şekilde devam ederse internet kullanmak zehir oldu. dağlar kadar gibi para almasını biliyorlar, ilgilenmeye gelince bilgisayar açıpğ kapamayı bilmeyen temsilcilerle uğraştırıp duruyorlar.... Kadına diyorum ki "kablolu bağlantıyı 3 farklı portta ve 2 farklı cihazda denediğimde de aynı sorunu aldım" bana dönüşü şuı şekilde oldu "interneti kablosuz kullanıyorsunuz doğru mu anlıyorum" dalga geçiyorlar artık bence..."

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı