Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 senedir Superonline abonesiyim. 35 Mbit paketim var aylık 79,90 ödüyorum. Önümüzdkei ay sözleşmem bitiyor ve 109 liraya çıkartıyorlar. Bu kadar para ödemek istemiyorum. Superonline'dan çok şikayetçi değilim ara sıra sorun yaşatsa da hizmetinden memnunum. Bana gelen gideni aratmayacak bir firma ve paket önerisi lazım
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 senedir Superonline abonesiyim. 35 Mbit paketim var aylık 79,90 ödüyorum. Önümüzdkei ay sözleşmem bitiyor ve 109 liraya çıkartıyorlar. Bu kadar para ödemek istemiyorum. Superonline'dan çok şikayetçi değilim ara sıra sorun yaşatsa da hizmetinden memnunum. Bana gelen gideni aratmayacak bir firma ve paket önerisi lazım
En iyi internet diye bir şey yoktur aslında, atıyorum X bir yerde süperonline daha iyi çekiyor, Y mahallesinde netspeed daha iyi bunu öğrenmeniz lazım.
TurkNet testi yapmıştım sorun yoktu, kablonet testi varmı ona da bir bakayım. Bu arada eskiden digitürk kullanıyordum tüm dizilerin son 3 bölümüne her zaman bakabiliyordum buna benzer bir özellik sunan varsa tadından yenmez
KABLONET mahalle kısmında bizim mahalle adı geçmiyor sanırım yok