Superonline'dan TürkNet'e geçilir mi?

Fe4rlessBurak

Hectopat
Arkadaşlar Turkcell Superonline kullanıyorum ve açıkçası diğer kullananlara göre memnun değilim. TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum müşteri hizmetleri kötüymüş galiba ama idare ederim. Şu an kullandığım internet fiber diye geçmesine rağmen download 8.5 upload 15. 100 Mbps TürkNet geçmeyi düşünüyorum taahhüt bitince ne dersiniz?

Fiber varken ADSL/VDSL geçmek mantıklı gelmedi bana. Superonline altyapısını kullanan Milenicom veya Vodafone hizmetlerinden yararlanabilirsin. Bende superonline kullanıyordum ama vodafone geçerek 99 liraya 100 Mbps hız alıyorum.

Ben Superonline,Turk Telekom ve Turknet denemiş biriyim. Superonline lanet bir firma. Turknet yeni yeni gıcık aldım yorumlarımda var bu konu hakkında oda lanetleşmeye başladı. Turk Telekom ahh ahh diyorum sadece :D

Ben Superonline, Türk Telekom ve TürkNet denemiş biriyim. Superonline lanet bir firma. TürkNet yeni yeni gıcık aldım yorumlarımda var bu konu hakkında oda lanetleşmeye başladı. Türk Telekom ahh ahh diyorum sadece :D.

Superonline lanet firma değil. Turkcell gibi hiç kimse yapamayacağını yaptı dowland ve upload hızları arttırdı yani kısaca coşturdu. Superonline fiberde iyi sanırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı