JaguX
Centipat
Superonline fiber altyapısından vodafone kullanıyorum. 99 lira.Kaç download alıyorsun ve altyapın nedir?
Superonline fiber altyapısından vodafone kullanıyorum. 99 lira.Kaç download alıyorsun ve altyapın nedir?
Vay be! Ben Türk telekom dan 85 liraya Sadece 16 mbps hız alabiliyorum. Haa birde her gece 12 den sonra internet hızım 3 mbps ye kadar düşüyor. Çok şanslısın.Fiber varken ADSL/VDSL geçmek mantıklı gelmedi bana. Superonline altyapısını kullanan Milenicom veya Vodafone hizmetlerinden yararlanabilirsin. Bende superonline kullanıyordum ama vodafone geçerek 99 liraya 100 Mbps hız alıyorum.
Sizin fiber değil galiba?Vay be! Ben Türk telekom dan 85 liraya Sadece 16 mbps hız alabiliyorum. Haa birde her gece 12 den sonra internet hızım 3 mbps ye kadar düşüyor. Çok şanslısın.
Bizim TOKİ bölgesi olduğu için yapıldığından beri fiber var.Peki altyapın fiber miydi yoksa sen mi dilekçe oluşturup getirttin.
Yeni bina fiber altyapı yeni çekilmiş ama Türk Telekom burada tekel olmuş kimseye altyapısını kullandırtmıyor. Bizde mecbur kalıyoruz.Sizin fiber değil galiba?
Altyapına güveniyorsan geçebilirsin. Kötü diyenlerin çoğunun altyapısı kötü ve düşük hız almaktalar.
altyapım iyi sanırım. İstanbul ataşehir yani fiber destekliyor ve turknet de destekliyor.TürkNet YAPA altyapısı yoksa tavsiye etmem. Tam bir kumar çünkü. Çok memnun olan da var lanet eden de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.