Superonline'dan TürkNet'e geçilir mi?

Kaç download alıyorsun ve altyapın nedir?
Superonline fiber altyapısından vodafone kullanıyorum. 99 lira.

1587218508786.png

Fiber varken ADSL/VDSL geçmek mantıklı gelmedi bana. Superonline altyapısını kullanan Milenicom veya Vodafone hizmetlerinden yararlanabilirsin. Bende superonline kullanıyordum ama vodafone geçerek 99 liraya 100 Mbps hız alıyorum.
Vay be! Ben Türk telekom dan 85 liraya Sadece 16 mbps hız alabiliyorum. Haa birde her gece 12 den sonra internet hızım 3 mbps ye kadar düşüyor. Çok şanslısın.

Altyapına güveniyorsan geçebilirsin. Kötü diyenlerin çoğunun altyapısı kötü ve düşük hız almaktalar.

Altyapım iyi. İstanbul ataşehir yani fiber destekliyor ve TürkNet'de destekliyor.
TürkNet YAPA altyapısı yoksa tavsiye etmem. Tam bir kumar çünkü. Çok memnun olan da var lanet eden de.
altyapım iyi sanırım. İstanbul ataşehir yani fiber destekliyor ve turknet de destekliyor.
Arkadaşlar sordum ve fiber altyapımız yokmuş VDSL 35 Mbps oluyormuş fakat 75'e çıkabilirmiş. Ama taahhüt cayma bedeli 120 ödüyolar ve 400 TL ödememiz gerekiyor fikriniz nedir? Dayanamıyorum ama ya Superonline'a da.

Son düzenleme:
Kardeşim bence geçme hazır altyapın iyi başka operatör düşün. Ben TürkNet'e geçtim sorunun olunca adam gibi ilgilenmiyorlar müşteri hizmetleri yok. Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor zaten hele santrale uzaksan VDSL bile veremiyorlar 8Mbps ADSL'e düşersin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı