Zorbey07 Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 672 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #11 ineffablefishy dedi: Bulunduğumda yerde fiber yok Turkcell'in verdiği hızdan kat kat daha yüksek hız verıyorlar. Fiber değil. Genişletmek için tıkla... Fiber yoksa durmanın mantığı elbette yok. Bir an ne oluyor dedim 2 santralde dibimde. Yeni netiniz hayırlı olsun.
ineffablefishy dedi: Bulunduğumda yerde fiber yok Turkcell'in verdiği hızdan kat kat daha yüksek hız verıyorlar. Fiber değil. Genişletmek için tıkla... Fiber yoksa durmanın mantığı elbette yok. Bir an ne oluyor dedim 2 santralde dibimde. Yeni netiniz hayırlı olsun.
I ineffablefishy Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 134 Çözümler 2 30 Eylül 2020 #12 BURKOZA dedi: O zaman çok iyi etmişsiniz tabii ki, hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Umarım iyi bir deneyim yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... İnşallah Zorbey07 dedi: Fiber yoksa durmanın mantığı elbette yok. Bir an ne oluyor dedim 2 santralde dibimde. Yeni netiniz hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis
BURKOZA dedi: O zaman çok iyi etmişsiniz tabii ki, hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Umarım iyi bir deneyim yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... İnşallah Zorbey07 dedi: Fiber yoksa durmanın mantığı elbette yok. Bir an ne oluyor dedim 2 santralde dibimde. Yeni netiniz hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis