goatcan Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 678 17 Nisan 2023 #1 Blazer almayi dusunuyorum ancak site guvenilir mi bilemedim. Guvenilir diyorlar ancak urunleri oriinal mi yoksa yuksek kalite replika mi onu da bilmiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2023
Blazer almayi dusunuyorum ancak site guvenilir mi bilemedim. Guvenilir diyorlar ancak urunleri oriinal mi yoksa yuksek kalite replika mi onu da bilmiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.287 Çözümler 56 17 Nisan 2023 #2 Orijinaldir hocam. Problem yok bizzat kendim aldım. Artı 0 Eksi
KS KS goatcan Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 678 17 Nisan 2023 #3 AnotherJourney dedi: Orijinaldir hocam. Problem yok bizzat kendim aldım. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler, hayirli geceler dilerim. Artı 0 Eksi
AnotherJourney dedi: Orijinaldir hocam. Problem yok bizzat kendim aldım. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler, hayirli geceler dilerim.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.287 Çözümler 56 17 Nisan 2023 #4 goatcan dedi: Tesekkurler, hayirli geceler dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler size de hocam. Artı 0 Eksi
goatcan dedi: Tesekkurler, hayirli geceler dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler size de hocam.