Superstep'ten alınan ayakkabı denendikten sonra değişim talep edilebilir mi?

0tac

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Superstep'ten bir ayakkabi alacagim ama numarasi kalmamis. En yakin numarayi alacagim ama geldiginde ayagima olmazsa elimde kalmasindan korkuyorum.

Disarida giymeden sadece evde ayagima uyup uymadigini test etsem degisim kabul edilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanıt videosu çekmeniz iyi olabilir. Ayakkabınız geldiğinde video çekmeye başlayın, kutusunu ilk kez videoda açın, giyin ve sonrasında videoyu kapatın.

Değişim/iade politikalarını okumak gerek sitelerinin. Satış sözleşmelerinde iade/değişim yapıyoruz diyorlarsa yapmaları gerek.

14 gun icinde ve kullanilmamis olmasi gerektigi yaziyor ama denemek kullanmaya girer mi bilemiyorum.

14 gun icinde ve kullanilmamis olmasi gerektigi yaziyor ama denemek kullanmaya girer mi bilemiyorum.

Yanlış yönlendirmek istemem sizi fakat bence denemek kullanmak değildir. Kullanılmamış olması gerek diyorlar, e bu adam o zaman niye değişim talep etsin ki ayakkabıda? Biraz saçma bir değişim politikası.

Yanlış yönlendirmek istemem sizi fakat bence denemek kullanmak değildir. Kullanılmamış olması gerek diyorlar, e bu adam o zaman niye değişim talep etsin ki ayakkabıda? Biraz saçma bir değişim politikası.
Yani ben de oyle dusunuyorum sonucta ayakkabi bu ve denemeden aliyorsun. Belki deneyip degistiren vardir diye baktim da bulamadim pek bir sey belki burada bulurum degisim yapan birini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…