U undoman Hectopat Katılım 13 Ekim 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2016 #11 madenci8080 dedi: CyanogenMod kendinden rootlu gelir. 12 ve üzeri sürümlerde aktif etmek için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben stock romun yerine kurdum kurmam içinde root gerekiyordu sanırım yanlış anladınız.
madenci8080 dedi: CyanogenMod kendinden rootlu gelir. 12 ve üzeri sürümlerde aktif etmek için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben stock romun yerine kurdum kurmam içinde root gerekiyordu sanırım yanlış anladınız.
madenci8080 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 631 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2016 #12 undoman dedi: Ben stock romun yerine kurdum kurmam içinde root gerekiyordu sanırım yanlış anladınız. Genişletmek için tıkla... CyanogenMod kurmak için "teknik" olarak root gerekmez. TWRP veya başka bir custom recovery üzerinde stock sistemde su binarysi olmadan herhangi custom ROM yüklenebilir, ama dediğinizi anladım.
undoman dedi: Ben stock romun yerine kurdum kurmam içinde root gerekiyordu sanırım yanlış anladınız. Genişletmek için tıkla... CyanogenMod kurmak için "teknik" olarak root gerekmez. TWRP veya başka bir custom recovery üzerinde stock sistemde su binarysi olmadan herhangi custom ROM yüklenebilir, ama dediğinizi anladım.