SuperVPN güvenilir mi?

Axolty

Centipat
Daha fazla  
SuperVPN güvenilir mi? 100 milyondan fazla indirmesi var, internette baktığım kadarıyla bilgi çalma söz konusuymuş tabii 1-2 yıl önce diyor, hala geçerli midir?

Sizin kullanımınıza bağlı değişir hocam saçma sapan bilinmedik yerlere girerseniz GG ama unutmayın herşey size bağlı.

Sizin kullanımınıza bağlı değişir hocam saçma sapan bilinmedik yerlere girerseniz GG ama unutmayın herşey size bağlı.
Çok tehlikeli uygulamalar arasında hocam. Thunder kullanın.
Malum iş dışında kullanmıyorum ben, güvenli değil.
malum siteye girdim sadece de herhangi bir veri sızdırması olmuş mudur ? Yeni öğrendim zararlı olduğunu bir tek googleye girdim. Sildim şimdi.

malum siteye girdim sadece de herhangi bir veri sızdırması olmuş mudur ? Yeni öğrendim zararlı olduğunu bir tek googleye girdim. Sildim şimdi.
Zannetmiyorum hocam güvenli ve herkesin girdiği bir siteye girdiyseniz problem olacağını düşünmüyorum.

Diyelim SuperVPN açıkken sadece googleye girdim, sadece googlenin mi bilgisi gidiyor yoksa telefondaki her şey mi ? Herhangi bir uygulamaya girmeden gitmiyorsa iyi yırttım.
Zannetmiyorum hocam güvenli ve herkesin girdiği bir siteye girdiyseniz problem olacağını düşünmüyorum.

Diyelim SuperVPN açıkken sadece googleye girdim, sadece googlenin mi bilgisi gidiyor yoksa telefondaki her şey mi ? Herhangi bir uygulamaya girmeden gitmiyorsa iyi yırttım.
Hocam bu vpn'den vpn'e değişir birşey ama superVPN hakkında pek bir bilgim yok ama google'a girdiğinizde arka planda açık birşey yoksa bir sıkıntı olmamıştır.

Biraz geç bir şekilde bu konuya dönüş yapıyorum, ancak tespit ettiğim kadarıyla SuperVPN yüzünden baya bir verimi kaptırmışım. Son açtığım konuda yazdıklarıma bir göz atın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…