Sıcak ve nemli olmayan ortamlarda tut benim odamda duruyor senin odanda nemsiz ve sıcak değil ise odanda tutabilirsin.Suplementler nasıl saklanır? Ürün aşağıda yer almakta. Buzdolabı olmaz sanırım.
Eki Görüntüle 1519122
Peteğin altına koyuyom güneş görmüyor ve genel olarak serin kalıyor, Reis bu gh-complex kutusu çok şirin kalemlik yapasım geldiSıcak ve nemli olmayan ortamlarda tut benim odamda duruyor senin odanda nemsiz ve sıcak değil ise odanda tutabilirsin.
Serin kalıyosa sorun yok. Bi önceki forumda kingsize kötülüyodunPeteğin altına koyuyom güneş görmüyor ve genel olarak serin kalıyor, Reis bu gh-complex kutusu çok şirin kalemlik yapasım geldi![]()
"Markayı" kötülemedim sadece stok durumu ve para konusunda saçmalık var(Kreatin için ama aromalı olanların stoğu var 6 tane), Bir ürünü devamlı olarak kullanmak istiyorum bir x markası diğer ay y markasını kullanmak istemiyorum.Serin kalıyosa sorun yok. Bi önceki forumda kingsize kötülüyodun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.