G Geraldinho Decapat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #1 Kreatin ve protein tozu alacağım. Kreatini bigjoy almayı düşünüyorum fakat whey'de kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Eğer muscletech whey alırsam kreatin almayacağım. Scitec Whey Professional Whey Protein 920 Gr - Whey Protein Supplementler.Com Whey Protein 1000 Gr - Whey Protein Muscletech Nitro-Tech Whey Protein 908 Gr - Whey Protein
Kreatin ve protein tozu alacağım. Kreatini bigjoy almayı düşünüyorum fakat whey'de kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Eğer muscletech whey alırsam kreatin almayacağım. Scitec Whey Professional Whey Protein 920 Gr - Whey Protein Supplementler.Com Whey Protein 1000 Gr - Whey Protein Muscletech Nitro-Tech Whey Protein 908 Gr - Whey Protein
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.956 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2023 #2 Öncelikle kreatinin aromasız versiyonunda markası pek fark etmez çünkü ham maddesi aynıdır. Protein tozu için bütçeniz nedir?
Öncelikle kreatinin aromasız versiyonunda markası pek fark etmez çünkü ham maddesi aynıdır. Protein tozu için bütçeniz nedir?
G Geraldinho Decapat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #3 cinar_yasarrr dedi: Öncelikle kreatinin aromasız versiyonunda markası pek fark etmez çünkü ham maddesi aynıdır. Protein tozu için bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 1000tlye kadar çıkabilirim. 1kg lık almak isteme sebebim sivilce, hazımsızlık vs gibi etkenlerden çekiniyorum açıkcası
cinar_yasarrr dedi: Öncelikle kreatinin aromasız versiyonunda markası pek fark etmez çünkü ham maddesi aynıdır. Protein tozu için bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 1000tlye kadar çıkabilirim. 1kg lık almak isteme sebebim sivilce, hazımsızlık vs gibi etkenlerden çekiniyorum açıkcası
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.956 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2023 #4 Geraldinho dedi: 1000tlye kadar çıkabilirim. 1kg lık almak isteme sebebim sivilce, hazımsızlık vs gibi etkenlerden çekiniyorum açıkcası Genişletmek için tıkla... Çok kullanırsan olur, hatta kemik erimesi bile olur. Fakat günde 1 ölçek kullan bir şey olmaz. Supplementler.Com Whey Protein 2000 Gr - Whey Protein Yüksek servisli, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al. m.supplementler.com
Geraldinho dedi: 1000tlye kadar çıkabilirim. 1kg lık almak isteme sebebim sivilce, hazımsızlık vs gibi etkenlerden çekiniyorum açıkcası Genişletmek için tıkla... Çok kullanırsan olur, hatta kemik erimesi bile olur. Fakat günde 1 ölçek kullan bir şey olmaz. Supplementler.Com Whey Protein 2000 Gr - Whey Protein Yüksek servisli, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al. m.supplementler.com
G Geraldinho Decapat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #5 cinar_yasarrr dedi: Çok kullanırsan olur, hatta kemik erimesi bile olur. Fakat günde 1 ölçek kullan bir şey olmaz. Supplementler.Com Whey Protein 2000 Gr - Whey Protein Yüksek servisli, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al. m.supplementler.com Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler peki kreatinde var mı herhangi bi marka öneriniz bigjoy düşünüyorum ben alsam mı acaba
cinar_yasarrr dedi: Çok kullanırsan olur, hatta kemik erimesi bile olur. Fakat günde 1 ölçek kullan bir şey olmaz. Supplementler.Com Whey Protein 2000 Gr - Whey Protein Yüksek servisli, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al. m.supplementler.com Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler peki kreatinde var mı herhangi bi marka öneriniz bigjoy düşünüyorum ben alsam mı acaba
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.956 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2023 #6 Geraldinho dedi: anladım teşekkürler peki kreatinde var mı herhangi bi marka öneriniz bigjoy düşünüyorum ben alsam mı acaba Genişletmek için tıkla... Önerim yok fakat pahalısını almanıza gerek yok. Protein Ocean da aynıdır çünkü ham madde aynı zaten.
Geraldinho dedi: anladım teşekkürler peki kreatinde var mı herhangi bi marka öneriniz bigjoy düşünüyorum ben alsam mı acaba Genişletmek için tıkla... Önerim yok fakat pahalısını almanıza gerek yok. Protein Ocean da aynıdır çünkü ham madde aynı zaten.