Arkadaşlar piyasadaki en kalitelilerini almak istiyorum yorumlara öneride bulunur musunuz? Onun haricinde protein tozunda bulunan bca haricinde ekstra olarak ayrı bca kullanmamı öneriyor musunuz? Öneriyorsanız onu da önerir misiniz? Daha önce kullandıysanız hangi aromayı önerdiğinizi yazarsanız da sevinirim.
Suplementler:
Kreatin.
Preworkout.
Protein tozu.
Arkadaşlar piyasadaki en kalitelilerini almak istiyorum yorumlara öneride bulunur musunuz? Onun haricinde protein tozunda bulunan bca haricinde ekstra olarak ayrı bca kullanmamı öneriyor musunuz? Öneriyorsanız onu da önerir misiniz? Daha önce kullandıysanız hangi aromayı önerdiğinizi yazarsanız da sevinirim.
Suplementler:
Kreatin.
Preworkout.
Protein tozu.
Suplementler:
Kreatin.
Preworkout.
Protein tozu.
%23 BCAA oranlı, kolay karışan, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al.
En zengin içerikli preworkout ürünü: Predator. Antrenman öncesi enerji ve konsantrasyon için. Daha fazla set ve tekrar sayısı hedefleyenlere için ideal besin desteği.
Özel bir şekilde geliştirilmiş antrenman öncesi ürün. Yüksek miktarda arjinin, L-Citrulline Malate ve amino asit desteği. İncele, yorumları oku ve satın al.