Supplementer kapsül creatine alınır mı?

C4NS

Hectopat
Daha fazla  
Toz kreatin kadar etkili midir? Almaya değer mi sizce?

Dozajı düşük baya onların. 3-5 kapsül atmak gerekiyor ki günlük dozu alabil. Öyle yapınca da hemen bitiyor. Tavsiye etmem çok.

Dozajı düşük baya onların. 3-5 kapsül atmak gerekiyor ki günlük dozu alabil. Öyle yapınca da hemen bitiyor. Tavsiye etmem çok.
Saç dökülmesi korkusu olan birisi için ideal olmaz mı? Düşük dozlarda da olsa bir süre kullandıktan sonra etkisi 1 haftada değil 1 ayda gözükmez mi sonuçta? Yani ilk kez kullanacak birisi için. Gerçi normal creatin alıp tam ölçek yerine yarım ölçek de atsa aynıya denk geliyor da hesap yapamadım kafam karışık.

Günde 5 kapsül alsam 6 grama falan denk geliyor etkisini kısa sürede görür müyüm acaba?

Günde 5 kapsül alsam 6 grama falan denk geliyor etkisini kısa sürede görür müyüm acaba?
Toz halinde 1 ölçek içsen 15 gr civarı alıyordun. Kapsülle almaya çalışsan 20 kapsül falan içmek lazım herhalde denemek istiyorsan dene tabi bende almıştım ondan bilgim var fakat tozu keşfedince dönüp bakmadım kapsüle.
Dediğiniz gibi yarım ölçek atarsa da aynı şeye denk gelecek sonuçta o yüzden denemek isteyen kapsül denesin ama bence toz daha iyi

Toz en iyisi hocam kapsül falan uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…