Merhaba arkadaşlar kötü bir amacım yok ama içime bir kurt düştü. Ggbsden ürünü sorguluyorum kayıt 0 diyor. Buradan birçok ürün aldım aylardır kullanıyorum. Bu aralar tansiyonum yükseldi, bu site yüzünden kendime zarar mı veriyorum, yoksa başka bir neden olabilir mi arkadaşlar? Endişeliyim bilen biri varsa cevaplasın.
Merhaba arkadaşlar kötü bir amacım yok ama içime bir kurt düştü. Ggbsden ürünü sorguluyorum kayıt 0 diyor. Buradan birçok ürün aldım aylardır kullanıyorum. Bu aralar tansiyonum yükseldi, bu site yüzünden kendime zarar mı veriyorum, yoksa başka bir neden olabilir mi arkadaşlar? Endişeliyim bilen biri varsa cevaplasın.
bilmiyorum hocam sorarım ama cevap verirler mi bilemiyorum sorguladığımda çıkmaması garip geldi hâlbuki güvenilir görünüyordu bazı forumlardaki yorumları okuyunca içime kurt düştü
Mağazaları olduğunu biliyorum ama sorguladığımda çıkmaması garip geldi
Bilmiyorum hocam sorarım ama cevap verirler mi bilemiyorum sorguladığımda çıkmaması garip geldi hâlbuki güvenilir görünüyordu bazı forumlardaki yorumları okuyunca içime kurt düştü
Vitamin D3 1000 IU NATURE'S BOUNTY Takviye Edici Gıda Onay No : 000299-21.01.2016. Parti No: 521980. Tavsiye edilen tüketim tarihi : 12/2025. yanlış sorgu yapmışta olabilirim isterseniz birde siz kontrol edin