Supplementler.com sahte ürün mü satıyor?

Bekirbey31

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kötü bir amacım yok ama içime bir kurt düştü. Ggbsden ürünü sorguluyorum kayıt 0 diyor. Buradan birçok ürün aldım aylardır kullanıyorum. Bu aralar tansiyonum yükseldi, bu site yüzünden kendime zarar mı veriyorum, yoksa başka bir neden olabilir mi arkadaşlar? Endişeliyim bilen biri varsa cevaplasın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Güvenilir dostum hatta bir çok ilde mağazaları bulunuyor elden teslim seçeneğide var.

Site üzerinden kayıt gözükmediğini kendilerine sorun hocam, ne diyecekler merak ettim.

Güvenilir dostum hatta bir çok ilde mağazaları bulunuyor elden teslim seçeneğide var.
mağazaları olduğunu biliyorum ama sorguladığımda çıkmaması garip geldi

Site üzerinden kayıt gözükmediğini kendilerine sorun hocam, ne diyecekler merak ettim.
bilmiyorum hocam sorarım ama cevap verirler mi bilemiyorum sorguladığımda çıkmaması garip geldi hâlbuki güvenilir görünüyordu bazı forumlardaki yorumları okuyunca içime kurt düştü

İsterseniz ürün bilgisini paylaşın, başka siteden-mağazadan alanlar da kontrol etsin. Kayıt çıkarsa şüphenizde haklı olabilirsiniz.

İsterseniz ürün bilgisini paylaşın, başka siteden-mağazadan alanlar da kontrol etsin. Kayıt çıkarsa şüphenizde haklı olabilirsiniz.
Vitamin D3 1000 IU NATURE'S BOUNTY Takviye Edici Gıda Onay No : 000299-21.01.2016. Parti No: 521980. Tavsiye edilen tüketim tarihi : 12/2025. yanlış sorgu yapmışta olabilirim isterseniz birde siz kontrol edin

Dosya Ekleri

• B598AE95-E373-40F4-8957-F35736506778.jpeg
    177,7 KB · Görüntüleme: 33
  • ADA53D1E-A6FE-43F7-8F05-3B99C7208FAE.jpeg
    194 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…