Supplementler.com whey protein alınır mı?

Arda_26

Decapat
Daha fazla  

Araştırdım biraz, en sonunda buna karar verdim, herkes başka şeyler diyor, karar veremedim çok.

Alınır, hammadde kalitesi ve aroma kalitesi çok iyi. Türkiye'nin en iyilerinden bence. Top seviyelerde yani.

Alınır güvenilir markadır. Aynı zamanda Swiss Nutrition sitesinde indirim oluyor. Orayı da tavsiye ederim. Orası da güvenilir yerdir.

Alınır güvenilir markadır. Aynı zamanda Swiss Nutrition sitesinde indirim oluyor. Orayı da tavsiye ederim. Orası da güvenilir yerdir.
Swiss Whey gold var fiyatı da uygun o mu yoksa benim attığım mı daha iyidir.

Swiss Whey gold var fiyatı da uygun o mu yoksa benim attığım mı daha iyidir.
Hocam Swiss Nutrition güvenilir bir markadır. Türkiye'de spor ve sporcular konusunda bayağı bir çaba sarfeden bir markadır. Buradan sahibinin yapmış olduğu videoya ulaşabilirsiniz. Kendim kullanıyorum. Sindirimi ve su ile karışımı çok kolay. Tavsiye ediyorum. Fiyat konusunda servis sayısı Supplementler.com'un protein tozunun iki katı. Kendi sitesinde kimya raporlarını bile paylaşmış durumdalar. İçiniz rahat olsun. Zaten markanın sahibinin kendisi kimyager.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…