Doğru söylemişler. Ben de ondan sevmiyorum. İçerik üreticilerine o kadar para vermek yerine kendi işlerine odaklansalar bence daha iyi olur onlar için. Basit bir pazarlama tekniği.
Doğru söylemişler. Ben de ondan sevmiyorum. İçerik üreticilerine o kadar para vermek yerine kendi işlerine odaklansalar bence daha iyi olur onlar için. Basit bir pazarlama tekniği.
Peki bu gh up veya testo yükselttiğini iddia eden haplar için ne düşünüyorsunuz Grizzone ve HIQ şu an böyle tabletler satıyor. Sizce faydası var mıdır?
Peki bu gh up veya testo yükselttiğini iddia eden haplar için ne düşünüyorsunuz Grizzone ve HIQ şu an böyle tabletler satıyor. Sizce faydası var mıdır?
BCAA için, Kingsize ya da HiQ
Arjinin, Taurin ya da herhangi bir spesifik aminoasit için, Kingsize, Grizzone ya da Hardline
Pre-workout için, Grizzone, HiQ Smash ya da Thirtyone (önerim Thirtyone)
Creatin için sadece HiQ, diğerleri alınmaz.
BCAA için, Kingsize ya da HIQ
Arjinin, Taurin ya da herhangi bir spesifik aminoasit için, Kingsize, Grizzone'ya da Hardline
Pre-workout için, Grizzone, HIQ Smash ya da Thirtyone (önerim Thirtyone)
Creatin için sadece HIQ, diğerleri alınmaz.
Her antrenmandan önce kullanabilirsin, Pre-workout bağımlılık yapar ama bağışıklılık kazanmazsın sonuçta bu kendiliğinden tetiklenen bir şey vücudun buna ayak uyduramaz.