N Nado27 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2018 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2020 #1 Ben bu anakartı aldığımdan beri BIOS güncellemesi yapmadım. Support For B450M BAZOOKA V2 | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global sitesinde garip garip seri no'lar var. Bende BIOS sürümü sadece p. 20 yazıyor hangisini kurmalıyım tam çıkaramadım. Dosya Ekleri p20.PNG 1,6 KB · Görüntüleme: 88 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2020
Ben bu anakartı aldığımdan beri BIOS güncellemesi yapmadım. Support For B450M BAZOOKA V2 | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global sitesinde garip garip seri no'lar var. Bende BIOS sürümü sadece p. 20 yazıyor hangisini kurmalıyım tam çıkaramadım.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 11 Ocak 2020 #2 Anakart modeliniz doğru ise direkt olarak son sürümü kurmanız yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Anakart modeliniz doğru ise direkt olarak son sürümü kurmanız yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N Nado27 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2018 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2020 #3 261538 dedi: Anakart modeliniz doğru ise direkt olarak son sürümü kurmanız yeterli. Eki Görüntüle 485153 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabın için. En sondakini kurunca bir sıkıntı olmaz dimi.Çünkü açıklama kısımlarında bir şeyler yazıyor ya şunu yapmadan yapmayın gibi.Ondan sordum ben zaten bu soruyu
261538 dedi: Anakart modeliniz doğru ise direkt olarak son sürümü kurmanız yeterli. Eki Görüntüle 485153 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabın için. En sondakini kurunca bir sıkıntı olmaz dimi.Çünkü açıklama kısımlarında bir şeyler yazıyor ya şunu yapmadan yapmayın gibi.Ondan sordum ben zaten bu soruyu