BarisSener Femtopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #1 Support Shaco hangi rün alınır veya item çekilir?
Çözüm tsaana9 9 Ocak 2024 BarisSener dedi: Support Shaco hangi rün alınır veya item çekilir? Genişletmek için tıkla... Sup da ap shaco daha iyi bence. [13.23] Shaco Support Setup | KILL THE BAD GUYS! attıgım build ve rün de güzel.
BarisSener dedi: Support Shaco hangi rün alınır veya item çekilir? Genişletmek için tıkla... Sup da ap shaco daha iyi bence. [13.23] Shaco Support Setup | KILL THE BAD GUYS! attıgım build ve rün de güzel.
tsaana9 Picopat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 119 Çözümler 3 9 Ocak 2024 #2 BarisSener dedi: Support Shaco hangi rün alınır veya item çekilir? Genişletmek için tıkla... Sup da ap shaco daha iyi bence. [13.23] Shaco Support Setup | KILL THE BAD GUYS! attıgım build ve rün de güzel. Artı 1 Eksi Çözüm
BarisSener dedi: Support Shaco hangi rün alınır veya item çekilir? Genişletmek için tıkla... Sup da ap shaco daha iyi bence. [13.23] Shaco Support Setup | KILL THE BAD GUYS! attıgım build ve rün de güzel.
KS KS BarisSener Femtopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #3 tsaana9 dedi: Sup da ap shaco daha iyi bence. [13.23] Shaco Support Setup | KILL THE BAD GUYS! attıgım build ve rün de güzel. Genişletmek için tıkla... Anlamadım... Artı 0 Eksi
tsaana9 dedi: Sup da ap shaco daha iyi bence. [13.23] Shaco Support Setup | KILL THE BAD GUYS! attıgım build ve rün de güzel. Genişletmek için tıkla... Anlamadım...
tsaana9 Picopat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 119 Çözümler 3 9 Ocak 2024 #4 BarisSener dedi: Anlamadım... Genişletmek için tıkla... Neyi anlamadığınızı anlamadım. Artı 0 Eksi
7 706903 Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.129 9 Ocak 2024 #5 BarisSener dedi: Support Shaco hangi rün alınır veya item çekilir? Genişletmek için tıkla... Annenizi seviyorsanız direkt shaco oynamayınız ufak bir uyarı. tsaana9 dedi: Sup da ap shaco daha iyi bence. [13.23] Shaco Support Setup | KILL THE BAD GUYS! attıgım build ve rün de güzel. Genişletmek için tıkla... Bu iyi. Artı -1 Eksi
BarisSener dedi: Support Shaco hangi rün alınır veya item çekilir? Genişletmek için tıkla... Annenizi seviyorsanız direkt shaco oynamayınız ufak bir uyarı. tsaana9 dedi: Sup da ap shaco daha iyi bence. [13.23] Shaco Support Setup | KILL THE BAD GUYS! attıgım build ve rün de güzel. Genişletmek için tıkla... Bu iyi.
KS KS BarisSener Femtopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #6 706903 dedi: Annenizi seviyorsanız direkt shaco oynamayınız ufak bir uyarı. Bu iyi. Genişletmek için tıkla... Shaco mainim. tsaana9 dedi: Neyi anlamadığınızı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şey bu, ingilizce? Artı 0 Eksi
706903 dedi: Annenizi seviyorsanız direkt shaco oynamayınız ufak bir uyarı. Bu iyi. Genişletmek için tıkla... Shaco mainim. tsaana9 dedi: Neyi anlamadığınızı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şey bu, ingilizce?
7 706903 Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.129 9 Ocak 2024 #7 BarisSener dedi: Shaco mainim. Nasıl bir şey bu, ingilizce? Genişletmek için tıkla... Anlaşılmayacak bir şey yok. Site karışık da değil. İngilizcelik de bir durum yok ortada itemlerin resimleri var. Artı 0 Eksi
BarisSener dedi: Shaco mainim. Nasıl bir şey bu, ingilizce? Genişletmek için tıkla... Anlaşılmayacak bir şey yok. Site karışık da değil. İngilizcelik de bir durum yok ortada itemlerin resimleri var.