ihasnn Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 Supraland'de mavi kristalin tepesinde map alabileceğim yer yok normalde yapı olması gerekirken bende sadece o boşluk var. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2025
Supraland'de mavi kristalin tepesinde map alabileceğim yer yok normalde yapı olması gerekirken bende sadece o boşluk var.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.068 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #2 Ekran görüntüsü atar mısın? Orada mavi kristalden aldığın metallerle etkileşime giren aletle yukarı çıkılacak kule gibi bir yer olması gerekiyor.
Ekran görüntüsü atar mısın? Orada mavi kristalden aldığın metallerle etkileşime giren aletle yukarı çıkılacak kule gibi bir yer olması gerekiyor.
ihasnn Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #3 Vanadan en tepeye çıktım zaten ama birkaç coinden başka bir şey bulamadım Yutka46 dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? Orada mavi kristalden aldığın metallerle etkileşime giren aletle yukarı çıkılacak kule gibi bir yer olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Versiyomdan dolayı olabilir mi her şeyi dopru yaptım çünkü Son düzenleme: 13 Haziran 2025
Vanadan en tepeye çıktım zaten ama birkaç coinden başka bir şey bulamadım Yutka46 dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? Orada mavi kristalden aldığın metallerle etkileşime giren aletle yukarı çıkılacak kule gibi bir yer olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Versiyomdan dolayı olabilir mi her şeyi dopru yaptım çünkü