Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 26 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar genelde evdeyim ve durup dururken her şeyi stres yapıyorum ve dolayısıyla karnım feci ağrıyor.
Arkadaşlar genelde evdeyim ve durup dururken her şeyi stres yapıyorum ve dolayısıyla karnım feci ağrıyor.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #2 Stres yaptığımda aklıma gelen video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Stres yaptığımda aklıma gelen video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 26 Nisan 2023 #3 Kısaca Berat dedi: Stres yaptığımda aklıma gelen video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... keşke sizin gibi pozitif dusunebilsem
Kısaca Berat dedi: Stres yaptığımda aklıma gelen video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... keşke sizin gibi pozitif dusunebilsem
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 26 Nisan 2023 #4 Nasıl bir şey bekliyorsun ki bu kadar stres yapıyorsun?
Aposite Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-4300M 2.60 Ghz HD Graphics 4600 Western Digital 240 GB Green WDS240G2G0A 2.5" SATA 3.0 SSD 8 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2023 #5 Dr.Mogan dedi: Arkadaşlar genelde evdeyim ve durup dururken her şeyi stres yapıyorum ve dolayısıyla karnım feci ağrıyor. Genişletmek için tıkla... Genelde en çok niçin stres yapıyorsun?
Dr.Mogan dedi: Arkadaşlar genelde evdeyim ve durup dururken her şeyi stres yapıyorum ve dolayısıyla karnım feci ağrıyor. Genişletmek için tıkla... Genelde en çok niçin stres yapıyorsun?
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 26 Nisan 2023 #6 Aurora1 dedi: Nasıl bir şey bekliyorsun ki bu kadar stres yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Herkesle aram kötü işte herkese fazla saygı duyduğum için Aposite dedi: Genelde en çok niçin stres yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Lgs okul aile baskisi
Aurora1 dedi: Nasıl bir şey bekliyorsun ki bu kadar stres yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Herkesle aram kötü işte herkese fazla saygı duyduğum için Aposite dedi: Genelde en çok niçin stres yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Lgs okul aile baskisi
Kazım.4169 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.619 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 26 Nisan 2023 #7 Dr.Mogan dedi: Herkesle aram kötü işte herkese fazla saygı duyduğum için. LGS okul aile baskisi. Genişletmek için tıkla... Bende de var bu kurtulamadım hala.
Dr.Mogan dedi: Herkesle aram kötü işte herkese fazla saygı duyduğum için. LGS okul aile baskisi. Genişletmek için tıkla... Bende de var bu kurtulamadım hala.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 26 Nisan 2023 #8 Dr.Mogan dedi: Herkesle aram kötü işte herkese fazla saygı duyduğum için Lgs okul aile baskisi Genişletmek için tıkla... Yerinde olsam son günlerde tam gaz LGS'ye çalışır nitelikli bir okula gitmeye uğraşırdım. Aksi taktirde bu herkes veya benzerleri yine karşına çıkacak. Değişim istiyorsan kendine bir şans vermen gerek.
Dr.Mogan dedi: Herkesle aram kötü işte herkese fazla saygı duyduğum için Lgs okul aile baskisi Genişletmek için tıkla... Yerinde olsam son günlerde tam gaz LGS'ye çalışır nitelikli bir okula gitmeye uğraşırdım. Aksi taktirde bu herkes veya benzerleri yine karşına çıkacak. Değişim istiyorsan kendine bir şans vermen gerek.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 26 Nisan 2023 #9 Kazım.4169 dedi: Bende de var bu kurtulamadım hala. Genişletmek için tıkla... Böyle devam ederse ilerde hasta olacağım muhtemelen
Kazım.4169 dedi: Bende de var bu kurtulamadım hala. Genişletmek için tıkla... Böyle devam ederse ilerde hasta olacağım muhtemelen
Aposite Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-4300M 2.60 Ghz HD Graphics 4600 Western Digital 240 GB Green WDS240G2G0A 2.5" SATA 3.0 SSD 8 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2023 #10 Dr.Mogan dedi: LGS okul aile baskisi. Genişletmek için tıkla... LGS puanın kötü mü?