Ramo0621 Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tarz kişiler surf'e 370 le falan giriyorlar ben en fazla 290'la girebilidim, böyle hızlı girişi nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2025
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tarz kişiler surf'e 370 le falan giriyorlar ben en fazla 290'la girebilidim, böyle hızlı girişi nasıl yaparım?
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.389 Makaleler 1 Çözümler 26 23 Haziran 2025 #2 Daha iyi air strafe yapman gerek. Bu da üstüne biraz mesai harcayarak olur. Artı 0 Eksi
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #3 Ramo0621 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tarz kişiler Surf'e 370 le falan giriyorlar ben en fazla 290'la girebilidim, böyle hızlı girişi nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Prestrafe ve air strafe ile. Düzgün bir prestrafe ve 3-4 tane düzgün air strafe ile bu hızla başlayabilirsin. Artı 0 Eksi
Ramo0621 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tarz kişiler Surf'e 370 le falan giriyorlar ben en fazla 290'la girebilidim, böyle hızlı girişi nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Prestrafe ve air strafe ile. Düzgün bir prestrafe ve 3-4 tane düzgün air strafe ile bu hızla başlayabilirsin.
KS KS Ramo0621 Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #4 hocam varsa güzel bir rehber videosu atarsanız sevinirim Artı 0 Eksi