Defolup gitmeleri gerekiyor.
Bizim sınıfta 21 Türk 9 Suriyeli 1 tane de tanımsız öğrenci vardı. Yaşadığım yerde Arapça yazılmış dükkanlar var. Zaten oralara hiç girmiyoruz. Girsek bir şey olmaz da çok bakımsız.(Suriyeli mahallelerden bahsediyorum) Ben size diyim 3. Dünya Savaşı olursa bu adamlar bize savaş açarlar. 3. Dünya Savaşı'na gerek yok aslında. Baksana bu herifler insanımızı öldürüyor. Kızlarımıza tecavüz edip kaçırıyorlar. Ya da sokakta bir neden olmadığı halde bir adama 8 kişi dalıyorlar. Bu herifleri neden kurtardık ? Bunları kurtarmasaydık orada en azından savaşarak "kahramanlık" gösterirlerdi. Bizim askerlerimiz ve insanımız burada ölürken, şehit olurken onlar da nargilesini içip kadınlarımıza taciz/tecavüz ediyorlar. 5 milyon insan gelmiş şu sayıya bak. Bunlar oy da kullanabiliyor. Vatandaşlık hakkı verildi ya. Ülkesinde seri katil olan insanı savaştan "SORGUSUZ SUALSİZ" kurtarırsak ben ona kurtarma filan demem. Türkiye'mde de aynı haraketlerine devam ederler ve en önemlisi aynı hareketlerini Türklere de yaparlar. Elin Avrupası göçmen alırken en eli yüzü temiz, akıllı, zeki göçmenleri alırken biz hiç süzgeçten geçirmeden alıyoruz. Bunları neden ülkeye aldık ? İşin siyasi kısmını bir kenara bırakıyorum çünkü evimiz zaten soğuk, daha soğuk yerleri çekemem.
Milliyetçi olmamdan rahatsız olan insanlar da olacaktır. Onlara tek diyeceğim şey şudur: yazdıklarımı daha düzgün oku. "Biz müslüman ülkeyiz kardaş biz tabii ki alırık bu insanları"
1) Türkiye'nin resmi olarak dini yok.
2) Böyle düşünüyorsan dediğim şeylere hazır ol. Senin başına gelirse sakın şikayet etme.
3) Müslümansın ama Kur'an'ın ilk emri olan "oku"mayı bile yapamıyorsun.
(Kur'an'ın ilk emri değil galiba hadis mi neydi. Beni aydınlatırsanız sevinirim)
Benim bazı arkadaşlarım da göçmen. Zaten 10 Suriyeli var. Ama eli yüzü düzgün birisi. Sadece o tür kişileri alsak güzel olur. Cidden herkes hoşnut kalır. Ama yok. Biz illaki tecavüzcü, seri katil, oranın şehir eşkıyasını da alacaz.
Onlar her şeye rağmen savaşmalılardı. Türk tarihine bakın. Hiç biz başka ülkeye sığındık mı ? Gerçi Türkler ile niye karşılaştırıyorsam bende.
(Bu yazdıklarım etiketlediğim kişiye değildir... İyi okumalar
)