Suriyeli taklidi yaparak enjeksiyona gitmek

Makaleler
1
Yakında hastane yok, 2-3 yerde göçmen sağlığı var sadece. Araç yok otobüse de almıyorlar 20 altıyım diye. B12 ve bazı vitaminleri enjeksiyon ile almam gerekli. Sağlık ocağında korona aşısı başlayacak yarın gidemem.

Şimdi ben kimliksiz göçmen sağlığına girsem. Suriyeli taklidi yaparak ücretsiz bir şekilde iğne olabilir miyim? Belki cebime parada koyarlar. Şaka yapmıyorum. Saçlarım uzadı jöle sürüp deneyeceğim. Bilgisi olan arkadaşlar var mı? Neler isteniyor göçmen sağlığı merkezin de. Bozuk Türkçe ile ikna olurlar herhalde.

Burada çingeneler Suriyeli taklidi yaparak yardımlara konuyorlar. Onlardan kaptım olayı. Yoksa aç adamlar. Öleceğim herhalde şu vitaminleri almazsam. 3 tane vurdurdum gidemiyorum daha 17 tane var.

Kimliği ve telefonu yanına alma

Bunu görünce aynen aklıma şu geldi;

Suriyeliler = Türk milleti.

Türk milleti = suriyeliler.

Anlamıyorum devlet sadece oy için kendi milletine bakmak yerine suriyelilere bakıyor bunu her yerde gördük Elazığ depreminde çadırlarda Suriye'li kaldıklarını görünce benim için merhamet bitmiştir.

Geçmiş olsun hocam en kısa zamanda iyileşmeniz dileyiğle.

Dene bakalım. Eğer işe yaramazsa yarın izleriz Show TV de.

Suriyeli sağlık çalışanları ve çevirmenler varmış. Kimliği olmayan şüphelendikleri kişilere kolluk kuvveti çağırılıyor yazıyor.

Şöyle yap. Abi ben suri vallahi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…