C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 8 Şubat 2023 #131 ErrorCorrection dedi: Yani neredeyse 15,20 tane haber gördüm böyle. Çoğu afed yerindeki ünlü kişilerde aynı şeyi diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yaymaya çalışacağım şimdi yalan haber çıkmasın diye diyorum.
ErrorCorrection dedi: Yani neredeyse 15,20 tane haber gördüm böyle. Çoğu afed yerindeki ünlü kişilerde aynı şeyi diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yaymaya çalışacağım şimdi yalan haber çıkmasın diye diyorum.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 8 Şubat 2023 #132 cxnnorx dedi: Gerçek mi hocam bu haberler yalan olma olasılığı yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Sahteyse bile suriler yapar hocam. Adamlar kendi ülkelerinden kaçmadan önce mağaza, kuyumcu, müze yağmaladı gittiğimiz yerde satarız diye. Bunu yapan burdada yapar.
cxnnorx dedi: Gerçek mi hocam bu haberler yalan olma olasılığı yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Sahteyse bile suriler yapar hocam. Adamlar kendi ülkelerinden kaçmadan önce mağaza, kuyumcu, müze yağmaladı gittiğimiz yerde satarız diye. Bunu yapan burdada yapar.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 8 Şubat 2023 #133 Umarım Türk askeri gereken muameleyi gösterir.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #134 Vur emri
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 8 Şubat 2023 #135 333365 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaradan ellerine dert vermesin, güç kuvvet versin mehmetçiklerimize. Benim babamda polis özel harekattı zamanında, ne dertler çektiklerini çok iyi biliyoruz. Hakkımız helal hepsine. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2023
333365 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaradan ellerine dert vermesin, güç kuvvet versin mehmetçiklerimize. Benim babamda polis özel harekattı zamanında, ne dertler çektiklerini çok iyi biliyoruz. Hakkımız helal hepsine.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 8 Şubat 2023 #136 Keşke aç açıkta bırakılmamış olsaydılar. Orada bulunmayanların kendi görüşleriyle birilerinin üstüne gitmeye hakkı yok. Gerçekten yemek ve su yok, havalar buz gibi. Şaka mı yapıyoruz zannediyorsunuz? Gidin yetersiz kalan hükümete yüklenin.
Keşke aç açıkta bırakılmamış olsaydılar. Orada bulunmayanların kendi görüşleriyle birilerinin üstüne gitmeye hakkı yok. Gerçekten yemek ve su yok, havalar buz gibi. Şaka mı yapıyoruz zannediyorsunuz? Gidin yetersiz kalan hükümete yüklenin.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 8 Şubat 2023 #137 @Elan Morin Tedronai vur emrinin verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Vur emri verilmeden yağmalamanın önüne geçilemez.
@Elan Morin Tedronai vur emrinin verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Vur emri verilmeden yağmalamanın önüne geçilemez.
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.743 8 Şubat 2023 #138 Yahu harbiden ayakta uyuyorsunuz bunları buraya kim soktu bunu bir araştırın herkes evinden yuvasından olmuş böyle dayılık yapıyor suryeliler.
Yahu harbiden ayakta uyuyorsunuz bunları buraya kim soktu bunu bir araştırın herkes evinden yuvasından olmuş böyle dayılık yapıyor suryeliler.
T Techno34 Decipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.338 Makaleler 4 Çözümler 1 8 Şubat 2023 #139 Su ve erzak yağmalasalar derim ki tamam ihtiyaç var. Ama bu bilmem ne evlatları TV çalıyor, altın, ziynet eşyası çalıyor. Bunlar da mı ihtiyaç?
Su ve erzak yağmalasalar derim ki tamam ihtiyaç var. Ama bu bilmem ne evlatları TV çalıyor, altın, ziynet eşyası çalıyor. Bunlar da mı ihtiyaç?
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 8 Şubat 2023 #140 Arkadaşlar dediğiniz kaynaklar güvenilir mi? Emin misiniz? Yalan çıkmasın beni linçlerler sonra.