Suriyeliler yüzünden ayağım kırıldı

Haber kanalları sadece sözde kalıyor hocam, dediğimiz yapmalı bence. Mahalleden ve tanıdık adam toplasın dışarı çıktığında vursunlar. Eğer arkadaşı tek yakalamaya çalışırsa yanında bıçak taşısın yada eğitim aldıysa önceden pek problem olmaz 4-5ini indirir zaten hepsi çubuk gibi mübarek. Kütleli olanı daha yumruk atmayı bilmiyordur.

Millet gerçek sanıp bir de yazı yazmış. Şimdi bir sürü soru var.

1) Etrafta kimse yok muydu?

2) Kameralar var ve sen ağır yara almışsın, baban neden şikayet etmeyelim diyor?

3) Hastane de bu nasıl oldu gibi bir soru sormadılar mı?

4) 1 dakika baygın olduğunu nereden biliyorsun? Süre mi tuttun? Baygın olduğun sürede o çocuklar ve köpek ne yaptı?

Daha uzar bu liste.

Araca bir şey olmadı, hastaneden geldiğimde gidip baktım herhangi bir sorun yoktu.

Adıyaman.
Mesaj silinmiştir. Suriyeli çocuklar 10-12 yaşında imiş. Düşmanımda olsa karşımdaki çocuksa ben oradan çekilirim. Tez zamanda giderler inşallah ülkeden, ne diyelim.

Ben 18 yaşındayım, köpeği üzerime salan çocukları 10-12 yaşındalar maksimum. Dövme işi kolay ama kendimden küçük çocuğu dövsem mi bilemiyorum sonuçta dayağı hak ediyor.

Neden yalan söyleyeyim? Sokak arasında gerçekleşen olay, evim öyle fazla şehir merkezi bir yer değil ve hastanede doktor sordu köpekten kaçarken duvardan atladım dedim tamam dedi.

Baban fazla gevşekmiş, kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…