ByMh1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #1 Merhaba ben laptopumda Surround sesi açmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? 7.1 kulaklığım var ama hoparlör olarak gözüküyor sorun olur mu?
Merhaba ben laptopumda Surround sesi açmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? 7.1 kulaklığım var ama hoparlör olarak gözüküyor sorun olur mu?
Çözüm W W Will Bettelheim 19 Şubat 2023 Göstermiş olduğun yerden buraya girip yapabiliyorsun galiba. Realtek Audio Console uygulaması var ise direkt buradan da seçebilirsin.
Göstermiş olduğun yerden buraya girip yapabiliyorsun galiba. Realtek Audio Console uygulaması var ise direkt buradan da seçebilirsin.
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Şubat 2023 #2 Göstermiş olduğun yerden buraya girip yapabiliyorsun galiba. Realtek Audio Console uygulaması var ise direkt buradan da seçebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Göstermiş olduğun yerden buraya girip yapabiliyorsun galiba. Realtek Audio Console uygulaması var ise direkt buradan da seçebilirsin.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.531 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 19 Şubat 2023 #3 Kulaklığınız USB ile bağlıysa kendi programı üstünden bakmalısınız. Artı 0 Eksi
KS KS ByMh1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #4 mharin dedi: Göstermiş olduğun yerden buraya girip yapabiliyorsun galiba. Eki Görüntüle 1674599 Realtek Audio Console uygulaması var ise direkt buradan da seçebilirsin. Eki Görüntüle 1674604 Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkür ederim Artı 0 Eksi
mharin dedi: Göstermiş olduğun yerden buraya girip yapabiliyorsun galiba. Eki Görüntüle 1674599 Realtek Audio Console uygulaması var ise direkt buradan da seçebilirsin. Eki Görüntüle 1674604 Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkür ederim
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Şubat 2023 #5 Melih1094 dedi: Oldu teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlersen başkaları daha rahat bulur konuyu. Artı 0 Eksi
Melih1094 dedi: Oldu teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlersen başkaları daha rahat bulur konuyu.
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 19 Şubat 2023 #6 mharin dedi: Realtek Audio Console uygulaması var ise direkt buradan da seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... USB ile bağlanan cihazlarda Realtek uygulaması çalışmaz genellikle bunun sebebi cihazdaki ses kartı yerine kulaklığın kendi ses kartını kullanmasıdır. Artı 0 Eksi
mharin dedi: Realtek Audio Console uygulaması var ise direkt buradan da seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... USB ile bağlanan cihazlarda Realtek uygulaması çalışmaz genellikle bunun sebebi cihazdaki ses kartı yerine kulaklığın kendi ses kartını kullanmasıdır.