Survey Bypass Nasıl Yapılır?

Furkan Üner

Hectopat
Yer
İstanbul/Başakşehir
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle bu yasal mıdır diye sorayım. Değilse lütfen ceza vermeyin soruyorum işte. İkinci olarak bir yerden dosya indirmem gerek ve survey istiyor. Surveyi yaptım fakat indirme olmuyor. Başka sitelerden denedim hep aynı. Bu surveyleri atlamak için bildiğiniz yöntem ya da program varsa önerebilir misiniz? Gerçekten bun ihtiyacım var.

Şunu öğrenmemizde fayda var: bir dosyayı indirmek için anket doldurmanız gerekiyorsa o dosya sahtedir.
  • İnen dosya RAR dosyasıdır ve şifre soracak
  • Şifreyi bulmayacaksın
  • Saatlerce şifreyi kırmaya çalışacaksın ve sonunda kıracaksın
  • Dosyayı çalıştırdığında da virüsü yiyip ikinci konunu açacaksın: Arkadaşlar Tarayıcı Ana Sayfasını Nasıl Eski Haline Getiririm?
İşin özeti budur.

Şunu öğrenmemizde fayda var: bir dosyayı indirmek için anket doldurmanız gerekiyorsa o dosya sahtedir.
  • İnen dosya RAR dosyasıdır ve şifre soracak
  • Şifreyi bulmayacaksın
  • Saatlerce şifreyi kırmaya çalışacaksın ve sonunda kıracaksın
  • Dosyayı çalıştırdığında da virüsü yiyip ikinci konunu açacaksın: Arkadaşlar Tarayıcı Ana Sayfasını Nasıl Eski Haline Getiririm?
İşin özeti budur.
Şu anda zaten tarayıcının anasayfası ölü durumda.:mutlu: Peki ben Watch Dogs savemi kaybettim. Bunu bulabildiğim tek site oydu. Başka nereden bulabilirim ki?:cry:

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı