furkan1966 Yoctopat Katılım 21 Ekim 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 23:08 #1 Minecraft Survival için sunucu plugin paketi önerebilir misiniz? Arkadaşlarımızla oynayacağız, maksimum 20 kişi falan. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 23:13
Minecraft Survival için sunucu plugin paketi önerebilir misiniz? Arkadaşlarımızla oynayacağız, maksimum 20 kişi falan. Yardımlarınızı bekliyorum.
Egemen_B Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 334 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 23:33 #2 furkan1966 dedi: Minecraft Survival için sunucu plugin paketi önerebilir misiniz? Arkadaşlarımızla oynayacağız, maksimum 20 kişi falan. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bizim sunucumuzda bu pluginler var. İsteğine göre eksiltip çıkartabilirsin.
furkan1966 dedi: Minecraft Survival için sunucu plugin paketi önerebilir misiniz? Arkadaşlarımızla oynayacağız, maksimum 20 kişi falan. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bizim sunucumuzda bu pluginler var. İsteğine göre eksiltip çıkartabilirsin.