Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 29 Ağustos 2022 #11 Bende Survival Knife var, sorarsan düşünmeden Survival derim; çünkü düşünürsem Ursus derim.
contyinemilucifer Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 483 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #12 Yszuf dedi: Bende Survival Knife var, sorarsan düşünmeden Survival derim; çünkü düşünürsem Ursus derim. Genişletmek için tıkla... Ya kanka survival görünüş olarak bence daha güzel. Bıçağı ele almaları aynı ama ursusun animasyonu var. Ne yapsam bilemedim.
Yszuf dedi: Bende Survival Knife var, sorarsan düşünmeden Survival derim; çünkü düşünürsem Ursus derim. Genişletmek için tıkla... Ya kanka survival görünüş olarak bence daha güzel. Bıçağı ele almaları aynı ama ursusun animasyonu var. Ne yapsam bilemedim.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 29 Ağustos 2022 #13 contyinemilucifer dedi: Ya kanka survival görünüş olarak bence daha güzel. Bıçağı ele almaları aynı ama ursusun animasyonu var. Ne yapsam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Eğer elinde kısa süre tutup sonra satmayı falan düşünüyorsan Ursus al. Eğer Safari Mesh gibi skinleri almaktan ziyade Shadow Daggers Tiger Tooth gibi bir şey alırsan piyasada daha kısa sürede satabilirsin. Survival güzel ama bana biraz küçük geldi.
contyinemilucifer dedi: Ya kanka survival görünüş olarak bence daha güzel. Bıçağı ele almaları aynı ama ursusun animasyonu var. Ne yapsam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Eğer elinde kısa süre tutup sonra satmayı falan düşünüyorsan Ursus al. Eğer Safari Mesh gibi skinleri almaktan ziyade Shadow Daggers Tiger Tooth gibi bir şey alırsan piyasada daha kısa sürede satabilirsin. Survival güzel ama bana biraz küçük geldi.
4 423693 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 588 29 Ağustos 2022 #14 Yszuf dedi: Bende Survival knife var, sorarsan düşünmeden Survival derim; çünkü düşünürsem ursus derim. Genişletmek için tıkla... Survival'ı nereden aldın ve kaça aldın.
Yszuf dedi: Bende Survival knife var, sorarsan düşünmeden Survival derim; çünkü düşünürsem ursus derim. Genişletmek için tıkla... Survival'ı nereden aldın ve kaça aldın.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 30 Ağustos 2022 #15 423693 dedi: Survival'ı nereden aldın ve kaça aldın. Genişletmek için tıkla... Artık çok geç. Survival'ı Huntsman ile takasladım. Bynogame gibi yerlerden rastgele skinler alıyordum onları takaslayarak da Survival'ı almıştım.
423693 dedi: Survival'ı nereden aldın ve kaça aldın. Genişletmek için tıkla... Artık çok geç. Survival'ı Huntsman ile takasladım. Bynogame gibi yerlerden rastgele skinler alıyordum onları takaslayarak da Survival'ı almıştım.