yexnova Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 213 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Epic Games'den bedavaya aldığım bu oyun oyuna girmeye çalışırken yükleme ekranında kalıyor açılmıyor. 10 dakikadır bekliyorum.
Epic Games'den bedavaya aldığım bu oyun oyuna girmeye çalışırken yükleme ekranında kalıyor açılmıyor. 10 dakikadır bekliyorum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.199 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Kasım 2023 #2 Dosyaları doğruladın mı? Artı 0 Eksi
KS KS yexnova Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 213 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: Dosyaları doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Oyunu ilk defa indirdim ve Epic Games'den dosyalrın nasıl doğrulandığını bilmiyorum. Rica etsem yardımcı olabilir misin? Tamam buldum, doğruladım. Şebnem Ferah dedi: Dosyaları doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Yine olmadı Son düzenleme: 17 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Dosyaları doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Oyunu ilk defa indirdim ve Epic Games'den dosyalrın nasıl doğrulandığını bilmiyorum. Rica etsem yardımcı olabilir misin? Tamam buldum, doğruladım. Şebnem Ferah dedi: Dosyaları doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Yine olmadı
gabaqs Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #4 yexnova dedi: yexnova dedi: Oyunu ilk defa indirdim ve Epic Games'den dosyalrın nasıl doğrulandığını bilmiyorum. Rica etsem yardımcı olabilir misin? Tamam buldum, doğruladım. Yine olmadı Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Sorunu bulursan sana zahmet bana da yaz. Artı 0 Eksi
yexnova dedi: yexnova dedi: Oyunu ilk defa indirdim ve Epic Games'den dosyalrın nasıl doğrulandığını bilmiyorum. Rica etsem yardımcı olabilir misin? Tamam buldum, doğruladım. Yine olmadı Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Sorunu bulursan sana zahmet bana da yaz.
BenDaichi Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #5 Aynı sorun bende de var şimdi öyle boş boş yüklenmesini bekliyorum her şeyi seçtim. gabaqs dedi: Aynı sorun bende de var. Sorunu bulursan sana zahmet bana da yaz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm açılır açılmaz bir sayfaya yönlendiriyor izin istiyormuş. @yexnova Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de var şimdi öyle boş boş yüklenmesini bekliyorum her şeyi seçtim. gabaqs dedi: Aynı sorun bende de var. Sorunu bulursan sana zahmet bana da yaz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm açılır açılmaz bir sayfaya yönlendiriyor izin istiyormuş. @yexnova
Nolay Femtopat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #6 Sorun tamamıyla çözüldü mü? @BenDaichi Artı 0 Eksi
BenDaichi Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #7 Nolay dedi: Sorun tamamıyla çözüldü mü? @BenDaichi Genişletmek için tıkla... Evet tamamen yetkiyle alakalıydı. Artı 0 Eksi
Nolay dedi: Sorun tamamıyla çözüldü mü? @BenDaichi Genişletmek için tıkla... Evet tamamen yetkiyle alakalıydı.
Nolay Femtopat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #8 BenDaichi dedi: Evet tamamen yetkiyle alakalıy Genişletmek için tıkla... Nedense benden herhangi bir yetki istemedi. Seni okuyup oyuna giriş sayfasının her yerinde onay aradım Artı 0 Eksi
BenDaichi dedi: Evet tamamen yetkiyle alakalıy Genişletmek için tıkla... Nedense benden herhangi bir yetki istemedi. Seni okuyup oyuna giriş sayfasının her yerinde onay aradım
BenDaichi Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #9 Nolay dedi: Nedense benden herhangi bir yetki istemedi. Seni okuyup oyuna giriş sayfasının her yerinde onay aradım Genişletmek için tıkla... Üstat tarayıcıda açılıyor du direk Artı 0 Eksi
Nolay dedi: Nedense benden herhangi bir yetki istemedi. Seni okuyup oyuna giriş sayfasının her yerinde onay aradım Genişletmek için tıkla... Üstat tarayıcıda açılıyor du direk
Nolay Femtopat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #10 BenDaichi dedi: Üstat tarayıcıda açılıyor du direk. Genişletmek için tıkla... İşte herhangi bir yönlendirme de yapmıyor direk Paradox giriş sayfası/oyna oradan oyunun giriş sayfası falan neyse bir şekilde olur olmazsa da sorun değil artık. Emeğine sağlık dost. Artı 0 Eksi
BenDaichi dedi: Üstat tarayıcıda açılıyor du direk. Genişletmek için tıkla... İşte herhangi bir yönlendirme de yapmıyor direk Paradox giriş sayfası/oyna oradan oyunun giriş sayfası falan neyse bir şekilde olur olmazsa da sorun değil artık. Emeğine sağlık dost.