Survivor. IO oyunundan yanlışlıkla yapılan satın alım

agei

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba survivor. IO adlı bir oyunu oynuyordum. Yanlışlıkla 180 TL değerinde oyun parasına tıkladım ve sanırım çift tıkladım, pek anlayamadım ama muhtemelen ürünün yeri ile satın alma tuşu aynı yerdeydi. Oyundan hemen çıktım ve oyun içinde aldığım şeyi harcamadım. Bunu nasıl iade edebilirim veya iade etme gibi bir hakkım var mı?

Google Play'de oyun içi satın alımlar sanırım iade edilmiyor.

Google Play'de oyun içi satın alımlar sanırım iade edilmiyor.

Ediliyor. Ben ailemden izinsiz aldım seçeneğini seçtim. Bir şeyler uydurdum. Hem param iadem edildi hem de ürün kaldı hesabımda. İlk kez iade yaparsan %99 verir. @agei

Ediliyor. Ben ailemden izinsiz aldım seçeneğini seçtim. Bir şeyler uydurdum. Hem param iadem edildi hem de ürün kaldı hesabımda. İlk kez iade yaparsan %99 verir. @agei
Bende buldum şu anda iade yerini ama yanlışlıkla aldım dedim bakalım sonuç ne olacak.

Bende buldum şu anda iade yerini ama yanlışlıkla aldım dedim bakalım sonuç ne olacak.

Hocam eğer banka kartı ile iade aldıysanız maksimum 3 gün. Eğer ininal-Papara-Tosla ile aldıysanız 5-7 günde. Ve bakiye ile aldıysanız bakiyenize iade edilir.

Mail'inizi kontrol edin hocam 2-3 saate mesaj gelir onaylanıp onaylanmadığı hakkında. Şu an büyük ihtimalle incelemeye alındı mesajı göndermişlerdir.

Mail'inizi kontrol edin hocam 2-3 saate mesaj gelir onaylanıp onaylanmadığı hakkında. Şu an büyük ihtimalle incelemeye alındı mesajı göndermişlerdir.
Evet, gelmiş.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Sonucu burada paylaşacağım.

Geri ödeme yapılmış. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221003-160227_Gmail.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 46
  • 1664899264082.png
    32,9 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…