Susadım ne yapmalıyım?

BEYLER GÜLDÜK EĞLENDİKTE BAN YEMEYEK ADJAKWŞDA

Arkadaşlar bugün çok susadım ama ne yapacağımı bilemiyorum 2 gün daha bir çözüm bulamazsam öleceğim.

Denediğim yöntemler: DDU ile BIOS'u kaldırmak
Sonuç: Başarısız.
Yakınlarda bir eşek bul, arkasına geç, sonra eşeğin kulağının arkasında F10'a bas, sana tekme atana kadar, atınca senin aile yadigarı RAM'ler yanacak ama BIOS'un açılacak, açılmazsa kulağına üfle su falan kaçmıştır tekrar dene, pirince de yatırabilirsin, nasılsa RAM'ler gidik, BIOS'ta kök çakraya tıkla sil de, kalp çakrasına kadar tıkanıklığa da iyi gelir silgiyle falan silmene gerek kalmaz.

Eşek bulamazsan Sarıkız'ın video'larını izle, hayatında yapmaman gerekenler tutorial'i olaraktan seni bu tip dertlerden kurtaracaktır, kurtarmazsa ayna karşısına geçip youtube aç, 3 kere sarı şekerim de, reklam engelleyicin yoksa bekle, varsa :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evinizde bundan var mi? Sanırım çeşme olarak geçiyormuş. Var ise ağzınızı altına getirip çeşmeyi açın. Sorununuz çözülecektir.

Dosya Ekleri

• indir.jpeg
    5,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…