Sushi nasıl bir yemek?

485936

Hectopat
İlk kez sushi yiyeceğim fakat tadı nasıldır ve hangisinin daha güzel olduğunu bilmiyorum. Tat olarak güzel ve ekşi olmayan şeyler severim.

İlk kez sushi yiyeceğim fakat tadı nasıldır ve hangisinin daha güzel olduğunu bilmiyorum. Tat olarak güzel ve ekşi olmayan şeyler severim.

Ben yedim hocam kısaca deniz ürünlerini sevmiyorsan hiç yeme seviyorsan deneyebilirsin.

Eğer garip tatlara açıksanız Canadian Roll güzel bence. Ben farklı tatlara açık olmama rağmen California Roll denemiştim korkup, çok basit gelmişti.

Genel olarak güzel, çok açken yiyip karnımı doyurayım diyemem.

Çiğ balık değil direkt öyle. Tadı fenal değil. Gömülür.

3 Kere denedim. 2'si hazır biri de restorandaydı. Hepsi mi kötü olur gerçekten. Restorandaki yine bir nebze yenebilirdi tabi taze olduğu için. Bu arada yediklerimin hiçbiri çiğ balık değildi. 10 üzerinden 3 veririm. Arayacağım bir tat değil. Ayrıca wasabi beni çok şaşırtmıştı sanki kimyasaldan yapılmış gibiydi tadı çok garipti. Yediklerim arasından en beğendiğim California Roll oldu bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…