Motoruma siyah SC egzoz takmayı istiyorum ama tamamen görünüş için, yani susturucusunu falan çıkarmayacağım. Raider 125 motorum normal egzozla susturuculu hali direkt aynı sesleri, hiçbir fark yok. Yine de yazarlar değil mi? Geçenlerde de orijinaline ceza yazdıklarını gördüm.
Motoruma siyah SC egzoz takmayı istiyorum ama tamamen görünüş için, yani susturucusunu falan çıkarmayacağım. Raider 125 motorum normal egzozla susturuculu hali direkt aynı sesleri, hiçbir fark yok. Yine de yazarlar değil mi? Geçenlerde de orijinaline ceza yazdıklarını gördüm.
Motoruma siyah sc egzoz takmayı istiyorum ama tamamen görünüş için, yani susturucusunu falan çıkarmayacağım. Raider 125 motorum normal egzozla susturuculu hali direkt aynı sesleri, hiçbir fark yok. Yine de yazarlar değil mi? Geçenlerde de orijinaline ceza yazdıklarını gördüm.
Hyundai I20-I30N'lerin tampon alt bölgesi fabrika çıkışlı araç renginden farklı boyalı diye, ruhsata işlenmemiş modifiye cezası yazan memurlar var bu memlekette. Ona göre ayağını denk al.
Susturulmuş halde gezerken polisin sizi çevirip ses kesme mekanizmasını farkettiği an ceza kesmeye hakkı yok. Belki ben trafiğe açık olmayan yerlerde ses açıyorum.
Susturulmuş halde gezerken polisin sizi çevirip ses kesme mekanizmasını farkettiği an ceza kesmeye hakkı yok. Belki ben trafiğe açık olmayan yerlerde ses açıyorum.
Suç olan trafikte diğer araçları tehlikeye sokan insanlara zarar verebilecek, rahatsız edebilecek sürüş yapmaktır. Bunlara şahit olmayan polis hiç bir şeye ceza kesemez.