Çözüldü Susturuculu egzozla ceza yenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ayberkmv1

Hectopat
Daha fazla  
Motoruma siyah SC egzoz takmayı istiyorum ama tamamen görünüş için, yani susturucusunu falan çıkarmayacağım. Raider 125 motorum normal egzozla susturuculu hali direkt aynı sesleri, hiçbir fark yok. Yine de yazarlar değil mi? Geçenlerde de orijinaline ceza yazdıklarını gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yazarlar, evet. Bilmeyen polise denk geldiğinizde fabrika çıkışlı, orijinal Ducati/BMW Akrapovic'iniz olsa da ceza yazıyorlar. Egzoz işine bulaşmayın.

Bu ülkede kesin hiçbir şey diyemezsin adamlar kulakla egzoz testi yapıyor.

Hyundai I20-I30N'lerin tampon alt bölgesi fabrika çıkışlı araç renginden farklı boyalı diye, ruhsata işlenmemiş modifiye cezası yazan memurlar var bu memlekette. Ona göre ayağını denk al.

Susturulmuş halde gezerken polisin sizi çevirip ses kesme mekanizmasını farkettiği an ceza kesmeye hakkı yok. Belki ben trafiğe açık olmayan yerlerde ses açıyorum.

Susturulmuş halde gezerken polisin sizi çevirip ses kesme mekanizmasını farkettiği an ceza kesmeye hakkı yok. Belki ben trafiğe açık olmayan yerlerde ses açıyorum.
Egzoz ünitesi orijinalin dışına çıkartıldığı anda ceza yetkisi doğuyor. Tartışmaya açık değil bu. Polis cezasını yazıyor ve geçiyor.

Bir modifiyenin muayeneden geçmiş olması ona ceza yazılmayacağı anlamına gelmiyor.
Suç olan trafikte diğer araçları tehlikeye sokan insanlara zarar verebilecek, rahatsız edebilecek sürüş yapmaktır. Bunlara şahit olmayan polis hiç bir şeye ceza kesemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…