Şut isabet ve hızını arttırma

565570

Centipat
Merhaba. Ben normalde defans oyuncusuydum ama yavaş yavaş soğudum mevkiden. Çok hızlı koşuyorum, az çok dribblingim de var. Forvet oynamak istiyorum ama şutlarım biraz zayıf. İsabet oranım çok iyi değil, aynı şekilde aşırı hızlı da vuramıyorum ama teknik bilgim yeterince iyi, plaseleri vs. iyi gönderirim. Şutlarımı nasıl geliştirebilirim? Konuyla alakalı önereceğiniz bir rehber videosu veya bildiğiniz iyi bir şut tekniği varsa onu da paylaşabilirsiniz. Bu arada sağ ayaklıyım, sol ayak sıfıra yakın. (kulüpte oynamıyorum. Antrenman alanım dar diyebilirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Top ile şut çekerek geliştirmiştim ben sürekli ayak içiyle şut çek şu an okul futsal da oynuyorum ama deneyerek vakit harcayarak oluyor.

Aynı ben

Hocam kanat oynarken mevkinizi otoban yapabiliyorsanız kanata geçin. Hem de sağ ayağınızı kullanıyormuşsunuz. Sağ kanat tam size göre. Hiç forvet ile uğraşmayın. Sorunuza gelecek olursak, şut çeke çeke alışırsın. Ancak forvete geçmek istiyorsanız ona bir şey diyemem. Sizin kararınız. Ben sağ kanadı tercih ettim.

Hocam kanat oynarım ama kanatta pas da geliştirmek gerekiyor. Paslarım iyidir ama kanattan oyun kurmada zorlanabilirim. Onun dışında dediğiniz mantıklı, deneyebilirim. Teşekkür ediyorum.

Top ile şut çekerek geliştirmiştim ben sürekli ayak içiyle şut çek şu an okul futsal da oynuyorum ama deneyerek vakit harcayarak oluyor.

Çektikçe uzmanlaşılır diyorsunuz yani. Tavsiyeniz için sağ olun.

Sizin tercihiniz hocam. Ben kanatta gayet mutluyum. Ayrıca evet. Şut çektikçe şutlarınız gelişir. Ve rica ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…