Suya düşen iPhone SE 2'nin maliyeti ne olur?

Signedx

Hectopat
iPhone SE 2 telefonum suya düştü ve 3-4 saniye içinde elime geri aldım, uygulama indirdim hemen suyu dışarı atıp telefonu kapattım ama o tıklama butonu çalışmıyor. Parmak izi okuma çalışıyor ama tıklayamıyorum şu an hâlâ kapalı anakarta bir şey olma ihtimali nedir ya da bana serviste kaça patlar?

Öncelikle geçmiş olsun. O tuş bozulmamıştır. Orada tuş yok çünkü. Taptic Engine var. Telefon kapalıyken ne kadar bassanız da çalışmaz. Telefonu açınca çalışacak.

Telefonu kapatmanıza gerek yoktu. Aynı şey iPhone 8 Plus ile başıma geldi. Şarj kısmını temizleyip yüksek sesli müzik açınca bir sorun kalmaz. Telefonu açabilirsiniz.

En güvenilir tamirciye götürmelisin.

Telefonu sudan çıkardığımda yüksek sesli şeyler dinledim falan biraz çıktı fakat yine çalışmıyordu ben de çalışmıyor diye kapattım zaten açsam düzelir mi yani dersiniz?

Telefonu sudan çıkardığımda yüksek sesli şeyler dinledim falan biraz çıktı fakat yine çalışmıyordu ben de çalışmıyor diye kapattım zaten açsam düzelir mi yani dersiniz?
Motor bozulmadıysa çalışmalı. Belki o an su girdiği için çalışmamıştır. Şu an çalışmamasının sebebi de kapalı olmasıdır. Çalışacağı varsa da çalışmaz yani.

Eğer telefon kuruduğunda açınca da çalışmazsa o zaman bozulmuş olur.

Yardımınız için teşekkür ederim dokunmatik düzgün çalışıyor fakat hala tıklanmıyor artık babama anlatacağım.

Peki son sorum olacak: O düğme tamir edilebilir mi? Sadece o çalışmıyor.

Dediğim gibi orada fiziksel bir düğme yok. Fiziksel düğme hissiyatı veren bir titreşim motoru var. Titreşim motorunun tamiri gerekir. Yetkili servis yapar ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…