Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #281 xBlack dedi: Ağzım kuruduğu için devamlı her pozisyonda içerim. Genişletmek için tıkla... Niye kuruyor hocam ağzınız? Messinooo10 dedi: 2019 da açılmış konu gene 2019 Genişletmek için tıkla... Şuan nirvanaya çıksam bu tür kaliteli anketler açamıyorum
xBlack dedi: Ağzım kuruduğu için devamlı her pozisyonda içerim. Genişletmek için tıkla... Niye kuruyor hocam ağzınız? Messinooo10 dedi: 2019 da açılmış konu gene 2019 Genişletmek için tıkla... Şuan nirvanaya çıksam bu tür kaliteli anketler açamıyorum
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 17 Mart 2022 #282 Elektrikci_Hasan dedi: Niye kuruyor hocam ağzınız? Şuan nirvanaya çıksam bu tür kaliteli anketler açamıyorum Genişletmek için tıkla... Hiç bilgim yok hocam doktorada gitmedim. Ama iki cümle kursam su içmeden devamını getiremiyorum
Elektrikci_Hasan dedi: Niye kuruyor hocam ağzınız? Şuan nirvanaya çıksam bu tür kaliteli anketler açamıyorum Genişletmek için tıkla... Hiç bilgim yok hocam doktorada gitmedim. Ama iki cümle kursam su içmeden devamını getiremiyorum
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #283 xBlack dedi: Hiç bilgim yok hocam doktorada gitmedim. Ama iki cümle kursam su içmeden devamını getiremiyorum Genişletmek için tıkla... Ciddi bir şeye benziyor en yakın zamanda gidin doktora. Geçmiş olsun. rOtring Kullanıcısı dedi: Şişenin altını ezerek. Genişletmek için tıkla... Şu cümle-i kelamı bir açar mısınız tam kavrayamadım da
xBlack dedi: Hiç bilgim yok hocam doktorada gitmedim. Ama iki cümle kursam su içmeden devamını getiremiyorum Genişletmek için tıkla... Ciddi bir şeye benziyor en yakın zamanda gidin doktora. Geçmiş olsun. rOtring Kullanıcısı dedi: Şişenin altını ezerek. Genişletmek için tıkla... Şu cümle-i kelamı bir açar mısınız tam kavrayamadım da
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.568 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #284 Elektrikci_Hasan dedi: Şu cümle-i kelamı bir açar mısınız tam kavrayamadım da Genişletmek için tıkla... Şişenin alt kısmını bastırarak ağzına dayayıp içtiğini düşün. Alt kısmı eziliyor.
Elektrikci_Hasan dedi: Şu cümle-i kelamı bir açar mısınız tam kavrayamadım da Genişletmek için tıkla... Şişenin alt kısmını bastırarak ağzına dayayıp içtiğini düşün. Alt kısmı eziliyor.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #285 Yalnız dikkatimi çeken bir şey var. Konuyu açan kişi silinmiş ve hala konu gündemini koruyabiliyor. Soruya gelirsek, oturarak içiyorum. Epeydir alışkanlık haline getirdim.
Yalnız dikkatimi çeken bir şey var. Konuyu açan kişi silinmiş ve hala konu gündemini koruyabiliyor. Soruya gelirsek, oturarak içiyorum. Epeydir alışkanlık haline getirdim.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 14 Ağustos 2022 #286 Amuda kalkarak su içiyorum.
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 14 Ağustos 2022 #287 Direk boğaza gönderiyorum ağzıma dayamadan. Biri beni yakalarsa benimle arasına mesafe koyar muhtemelen.
Direk boğaza gönderiyorum ağzıma dayamadan. Biri beni yakalarsa benimle arasına mesafe koyar muhtemelen.
C Clemente Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 662 Çözümler 1 Yer Glunmar köyünden 14 Temmuz 2023 #288 Su kullanmıyorum şişkinlik yapıyor kola içiyorum 3 litre.
S skysurf Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.018 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #289 KONUŞURKEN
6 617210 Centipat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 683 Çözümler 2 18 Temmuz 2023 #290 Zemzem ayakta diğer suları oturarak içmek tercihimdir.