XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 1 Çözümler 18 5 Eylül 2023 #1 Merhaba. Biliyorsunuz ki suzerain adlı bir oyun var yaması olmayan bir oyun. Geliştiriciler Türkçeye çevirmemiz imkansız falan dediler istesek bile yapamayız dediler. Gerçekten bu oyunu çevirmek imkansız mı? @sinnerclown @OMFG EPIC. Son düzenleme: 5 Eylül 2023
Merhaba. Biliyorsunuz ki suzerain adlı bir oyun var yaması olmayan bir oyun. Geliştiriciler Türkçeye çevirmemiz imkansız falan dediler istesek bile yapamayız dediler. Gerçekten bu oyunu çevirmek imkansız mı? @sinnerclown @OMFG EPIC.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 5 Eylül 2023 #2 Hocam sizin için biraz araştırma yaptım fakat bulamadım, şu konuya göz atabilirsiniz. Suzerain Türkçe yama var mı? Arkadaşlar, internette bir forumda bu oyunun tüm yamalarında mining virüsü olduğu yazılmış. İndirip de kullanan birileri var mı? www.technopat.net
Hocam sizin için biraz araştırma yaptım fakat bulamadım, şu konuya göz atabilirsiniz. Suzerain Türkçe yama var mı? Arkadaşlar, internette bir forumda bu oyunun tüm yamalarında mining virüsü olduğu yazılmış. İndirip de kullanan birileri var mı? www.technopat.net
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 1 Çözümler 18 5 Eylül 2023 #3 xwa dedi: Hocam sizin için biraz araştırma yaptım fakat bulamadım, şu konuya göz atabilirsiniz. Suzerain Türkçe yama var mı? Arkadaşlar, internette bir forumda bu oyunun tüm yamalarında mining virüsü olduğu yazılmış. İndirip de kullanan birileri var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Evet yok ama belki Türkçe yama yapan arkadaşlar yapabilir bende baktım yapılmıyor.
xwa dedi: Hocam sizin için biraz araştırma yaptım fakat bulamadım, şu konuya göz atabilirsiniz. Suzerain Türkçe yama var mı? Arkadaşlar, internette bir forumda bu oyunun tüm yamalarında mining virüsü olduğu yazılmış. İndirip de kullanan birileri var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Evet yok ama belki Türkçe yama yapan arkadaşlar yapabilir bende baktım yapılmıyor.
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 457 Çözümler 1 5 Eylül 2023 #4 xwa dedi: Hocam sizin için biraz araştırma yaptım fakat bulamadım, şu konuya göz atabilirsiniz. Suzerain Türkçe yama var mı? Arkadaşlar, internette bir forumda bu oyunun tüm yamalarında mining virüsü olduğu yazılmış. İndirip de kullanan birileri var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Zor biraz bunu kullanabilirsin XUnity.AutoTranslator
xwa dedi: Hocam sizin için biraz araştırma yaptım fakat bulamadım, şu konuya göz atabilirsiniz. Suzerain Türkçe yama var mı? Arkadaşlar, internette bir forumda bu oyunun tüm yamalarında mining virüsü olduğu yazılmış. İndirip de kullanan birileri var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Zor biraz bunu kullanabilirsin XUnity.AutoTranslator
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 1 Çözümler 18 5 Eylül 2023 #5 sinnerclown dedi: Zor biraz bunu kullanabilirsin xunity. Autotranslator. Genişletmek için tıkla... Hocam onu biliyorum ama böyle bir çalışmanız olmaz mı? Para vermeyede razıyım
sinnerclown dedi: Zor biraz bunu kullanabilirsin xunity. Autotranslator. Genişletmek için tıkla... Hocam onu biliyorum ama böyle bir çalışmanız olmaz mı? Para vermeyede razıyım