- Makaleler
- 7
Birkaç kere arkadaşımın 1000'lik motorunu sürdüm, 250'lik motor tecrübem var ve halen kullanıyorum.Daha önce motor tecrübeniz var mı?
Birkaç kere arkadaşımın 1000'lik motorunu sürdüm, 250'lik motor tecrübem var ve halen kullanıyorum.Daha önce motor tecrübeniz var mı?
Şu ekonomik şartlarda modeli yüksek hacmi küçük motorlar önerebilirim. Zira GSX-R 125 bile 110.000₺ gibi bir fiyattan satışta. Herkes için farklıdır öncelikler, ben motorda önce yaşlı olmamasına bakarım. Eğer bu fiyatlara çıkacaksanız ki 120bin diyorsunuz ilandaki motor için, 2015 altı bir motora bakmayın derim. Gerekirse 250 cc olsun bu sizin tercihinize kalmış.Birkaç kere arkadaşımın 1000'lik motorunu sürdüm, 250'lik motor tecrübem var ve halen kullanıyorum.
Tamamdır hocam teşekkürler.Şu ekonomik şartlarda modeli yüksek hacmi küçük motorlar önerebilirim. Zira GSX-R 125 bile 110.000₺ gibi bir fiyattan satışta. Herkes için farklıdır öncelikler, ben motorda önce yaşlı olmamasına bakarım. Eğer bu fiyatlara çıkacaksanız ki 120bin diyorsunuz ilandaki motor için, 2015 altı bir motora bakmayın derim. Gerekirse 250 cc olsun bu sizin tercihinize kalmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.