Suzuki GSXR 600 SRAD K4 alınır mı?

Birkaç kere arkadaşımın 1000'lik motorunu sürdüm, 250'lik motor tecrübem var ve halen kullanıyorum.
Şu ekonomik şartlarda modeli yüksek hacmi küçük motorlar önerebilirim. Zira GSX-R 125 bile 110.000₺ gibi bir fiyattan satışta. Herkes için farklıdır öncelikler, ben motorda önce yaşlı olmamasına bakarım. Eğer bu fiyatlara çıkacaksanız ki 120bin diyorsunuz ilandaki motor için, 2015 altı bir motora bakmayın derim. Gerekirse 250 cc olsun bu sizin tercihinize kalmış.

Şu ekonomik şartlarda modeli yüksek hacmi küçük motorlar önerebilirim. Zira GSX-R 125 bile 110.000₺ gibi bir fiyattan satışta. Herkes için farklıdır öncelikler, ben motorda önce yaşlı olmamasına bakarım. Eğer bu fiyatlara çıkacaksanız ki 120bin diyorsunuz ilandaki motor için, 2015 altı bir motora bakmayın derim. Gerekirse 250 cc olsun bu sizin tercihinize kalmış.
Tamamdır hocam teşekkürler.

ticaret için alıcaksanız modelli düşük km önerilir.

param var arıza çıkarsa da yaptırırım işletme maliyetinin altından kalkarım keyfime bakarım diyosanız japon aletlerin tamamı olmasada birçoğu alınır parçası bulunur ustası bulunur. bu devirde mümkünse 2010 üzeri arac almakta fayda var.

special alet olarak ninja 300 ekmeği yenmemiş bulabilirseniz iyidir. cbr500r kesinlikle para varsa r25 yerine tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı