Suzuki Vitara alınır mı?

Yoldan gelen ses kullanılan lastiğe göre değişkenlik gösterebiliyor.

Yıllar önce Good Year lastiklerim inanılmaz gürültü yaparlarken Falken Ziex'e geçtikten sonra bu gürültü geçmişti.

Vitara harika bir seçim olacaktır. Tabi öncesinde aracın motorunda ve yürüyeninde bir sorun olmadığına emin olmalısınız.

Bütçenizi aşmıyorsa sportage öneririm.
Konfor açısından Sportage veya Tucson'u da düşündüm, ancak maalesef bütçemi aşıyor.

Vitara ile S-Cross arasında kararsız kalmıştım, ancak paylaştığım modelde sunroof olması açıkçası beni biraz daha cezbetti. Süspansiyonları nasıl acaba; yumuşak mı, yoksa sert mi?

Almadan önce test sürüşü yapmalısın.

Süspansiyonları arazi şartlarına göre yapılmış olsa da bildiğim kadarıyla çok konforlu araçlardır.

Komşumuzun Jimny'sini kullanma fırsatım olmuştu. Aracın her şeyi çok hoşuma gitmişti.

1.648.000TL bu araca verilmez.
Size verdiğiniz ücret karşılığında hiçbir şey sunmuyor.
Süspansiyon sistemi iyi değil, teknolojisi iyi değil, tasarımı iyi değil, hala mekanik el freni var.
Bunların karşılığı 1.648.000TL değil, 900.000TL falan.
Alfa Romeo Tonale Hybrid
Alfa Romeo Junior Hybrid
Ford Kuga
Ford Puma
Kia Sportage 1.6 T-GDI Hybrid
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI
Skoda Kamiq
ve sayamadığım çok güzel suvlar dururken Doğan Holding'in fahiş fiyatlarla sattığı Suzuki'leri önermiyorum.

Bu aracı almak yerine ortalama 100.000TL para vererek bir at alabilirsiniz. Konforu aşağı yukarı aynı olacaktır.
@mordecai008 Uzak doğu fantezini değiştirmek için seni İstanbul'da ağırlamak istiyorum. Nerede oturuyorsun? Birlikte dolu dolu araçlar hakkında konuşacağımız, test sürüşü yapacağımız bir gün ayarlayalım.

Son düzenleme:
Yazdığın araçlardan sadece Kia Sportage ve Hyundai Tucson daha iyi. Diğerleri pahalı ve sorunlu araçlar.

Skoda yazmışsın da Vw Holding'e bulaşacağıma terlikle yürürüm daha iyi.

Yazdığın araçlardan sadece Kia Sportage ve Hyundai Tucson daha iyi. Diğerleri pahalı ve sorunlu araçlar.

Skoda yazmışsın da VW Holding'e bulaşacağıma terlikle yürürüm daha iyi.

Teknoloji kıyaslaması için paylaştım tabii ki tercih edilmeyebilir. Ben de aynı bütçe ile bugün araç alacak olsam Skoda Kamiq'e değil diğerlerine bakardım ki nitekim de öyle yaptım. 1 ay önce 2025 Tucson satın aldık memnunuz.

Kardeş önce konuyu ve yazdıklarımı oku istersen. Arkadaş sportage ve tucson bütçemi aşıyor alamıyorum demiş. Genel olarak gördüğün tüm asya araçlarını kötülemek üzerine programlanmışsın. Bir de ilk önerileri de italya'dan hiç şaşırmadım. Önce konuyu okumanı ve konu sahibinin ne istediğini öğrenmeni tavsiye ederim. Listendeki alınabiliecek iki araç tucson ve sportage onu da konuyu okumadan önermişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…