Suzuki Vitara alınır mı?

Lk önerileri de İtalya'dan hiç şaşırmadım

Alfa artık İtalyan değil, attıklarım özellikle hiç İtalyan bile değil.😀 PSA grubuna devrolan iki modeli attım.

Önce konuyu okumanı ve konu sahibinin ne istediğini öğrenmeni tavsiye ederim. Listendeki alınabiliecek iki araç Tucson ve sportage onu da konuyu okumadan önermişsin

Bu iki araç tam olarak nasıl bütçeyi aşıyor. Vitara parasına bir dünya Tucson ve Sportage ilanı var. İkinci el satın alınmayacak mı bu araba? Sıfırı 1.900.000 olan arabanın ikinci eli bir zahmet 1.600.000'e bulunsun dimi hocam?

1.648.000TL bu araca verilmez.
Size verdiğiniz ücret karşılığında hiçbir şey sunmuyor.
Süspansiyon sistemi iyi değil, teknolojisi iyi değil, tasarımı iyi değil, hala mekanik el freni var.
Bunların karşılığı 1.648.000TL değil, 900.000TL falan.
Alfa Romeo Tonale Hybrid
Alfa Romeo Junior Hybrid
Ford Kuga
Ford Puma
Kia Sportage 1.6 T-GDI Hybrid
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI
Skoda Kamiq
Ve sayamadığım çok güzel SUV'lar dururken Doğan Holding'in fahiş fiyatlarla sattığı Suzuki'leri önermiyorum.

Bu aracı almak yerine ortalama 100.000TL para vererek bir at alabilirsiniz. Konforu aşağı yukarı aynı olacaktır.😀
@mordecai008 Uzak Doğu fantezini değiştirmek için seni İstanbul'da ağırlamak istiyorum. Nerede oturuyorsun? Birlikte dolu dolu araçlar hakkında konuşacağımız, test sürüşü yapacağımız bir gün ayarlayalım.

Teklifin için teşekkürler ancak hayatımda yalnızca 2 adet Japon araca bindim. Ömrümde sadece Japon araç görüp yapmıyorum bu yorumları. İtalyan'ına Alman'ına Amerikan'ına Fransız'ına kadar çoğu aracı sürdüm, deneyimledim. Bir galerici değilim belki ama aklı selim olduktan sonraki tüm hayatım neredeyse arabalarla içli dışlı geçti.

Seni çürütmek için değil, o fiyatlara 2024 sportage bulmanın imkansız oldugunu göstermek için örnek link atıyorum. Konu sahibi illa 2024 olacak diye bir şey dememiş ama sportage bütçemi geçiyor dediğine göre 2023-24 arası istiyor.
[https://www.sahibinden.com/ilan/vas...km-tramersiz-gri-renk-hibrit-1250277500/detay

Teklifin için teşekkürler ancak hayatımda yalnızca 2 adet Japon araca bindim. Ömrümde sadece Japon araç görüp yapmıyorum bu yorumları. İtalyan'ına Alman'ına Amerikan'ına Fransız'ına kadar çoğu aracı sürdüm, deneyimledim. Bir galerici değilim belki ama aklı selim olduktan sonraki tüm hayatım neredeyse arabalarla içli dışlı geçti.

Seni çürütmek için değil, o fiyatlara 2024 sportage bulmanın imkansız oldugunu göstermek için örnek link atıyorum. Konu sahibi illa 2024 olacak diye bir şey dememiş ama sportage bütçemi geçiyor dediğine göre 2023-24 arası istiyor.
[https://www.sahibinden.com/ilan/vas...km-tramersiz-gri-renk-hibrit-1250277500/detay

Tamam ben de diyorum ki yeni bir araca binmek için gayret gösterirken bu kadar berbat bir arabaya binilmesin. Yaşı daha düşük olacak diye teknolojisi eski bir aracı almak mantıklı değil.
2024 model diye mekanik el freni, analog kadranı, bolça plastik aksamı olan bir araç almak mantıklı değil.
2024 Sportage için bütçe mi yetmiyor, o zaman 2023 bakın ona da mı yetmiyor 2022 bakın. Kaliteden tasarruf etmek doğru değil her zaman mantığıma tersti.
2022 model Sportage 3 yaşında trim sesi vermezken 6 aylık 2024 model Vitara gacur gucur gidiyor. 😀

Tamam ben de diyorum ki yeni bir araca binmek için gayret gösterirken bu kadar berbat bir arabaya binilmesin. Yaşı daha düşük olacak diye teknolojisi eski bir aracı almak mantıklı değil.
2024 model diye mekanik el freni, analog kadranı, bolça plastik aksamı olan bir araç almak mantıklı değil.
2024 Sportage için bütçe mi yetmiyor, o zaman 2023 bakın ona da mı yetmiyor 2022 bakın. Kaliteden tasarruf etmek doğru değil her zaman mantığıma tersti.
Dün de hatırlarsanız ben de bu konudan yakındım. Bana göre sırf yeni diye sevmediğim, kalitesiz araca binmektense eski kaliteli araca binerim diye.
Ben burda konu sahibine göre konusuyorum ve belki de istediği şey sıfırlıktır, başkalarına 2024 model araç aldım demektir. Bunları bilmeden gidin 2020 2021 sportage alın diyemem. Yoksa benim ilk önerim zaten bütçe yeterse sportage bakın oldu. Saygılarımla.

Önerileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler. Önceliğim motor ve mekaniğinin saat gibi çalışması çünkü 2022 model t-cross aracımda çok canım yandı. Gerek DSG'nin nazlı oluşu, gerek motorun tir tir titreyerek çalışması vs. önceliğim şimdilik Japon, teknoloji ve donanımı sonraya düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı