Bilgisayarıma sanırım bir virüs girdi hiçbir şey açılmamaya başladı arkada "svchost.com" adında bir virüs çalışıyordu kaldırmayı araştırdım denedim olmadı baya uğraştım ama sorunu çözemedim. En sonunda format atma kararı aldım en enteresan kısmı da burası formatı attıktan sonra virüs adeta daha da güçlendi halbuki temiz bir format atmıştım. Artık herhangi bir ".exe" dosyasını sadece yönetici olarak çalıştır dediğimde açabiliyor açtıklarımın %80'inde de yine kurarken veya kullanırken hatalarla karşılaşıyorum ve birkaç kez format atmama rağmen hep böyle oluyor. Bunu nasıl çözebilirim öyle bir sorun ki harddisk çöp olmuş gibi.
Birkaç kere format atıyorsunuz da, orijinal Windows mu kullanıyorsunuz? Orijinal uygulamalar mı kullanıyorsunuz? Belli ki kullandığınız bir şeyler sorun çıkartıyor. svchost.exe Windows'un kendi dosyasıdır. Arka planda bir şeyler çalışabilir.
Neden format attıktan sonra ne idüğü belirsiz programlar kurdunuz? Ayrıca Windows'u çakma kullanmayın, Kaspersky Free indirip tarama yapın. Kurduğunuz tüm crack programları silin. KSM activator'u da silin ve orijinal Windows kullanın. DLL Suite programını da kaldırın.
Kaspersky Free'yi taramadan sonra silmeyin. 2 günde 1 tarama yapın.
Yüksek ihtimal sistem kararsızlıkları ortaya çıkacaktır, bu durumda temiz kurulum yapın.
Güvenlik konularında çok kez söylediğim bir şey. Format sonrası sisteme kendi elinde virüsü sokarsan antivirüs kursan ne fayda. Ne anladım format atmaktan o zaman.
Düzgün format attığını zannetmiyorum acemi formatı anca atmış olabilirsin.