M mordeln Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #1 Görev yöneticisine baktım ve bunları gördüm çalışıyor ama izin verilmemiş olarak gözüküyor bunlar nedir acaba? Dosya Ekleri 21321312.png 24,8 KB · Görüntüleme: 73
Görev yöneticisine baktım ve bunları gördüm çalışıyor ama izin verilmemiş olarak gözüküyor bunlar nedir acaba?
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #2 mordeln dedi: Görev yöneticisine baktım ve bunları gördüm çalışıyor ama izin verilmemiş olarak gözüküyor bunlar nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Virüs değil. Artı 0 Eksi
mordeln dedi: Görev yöneticisine baktım ve bunları gördüm çalışıyor ama izin verilmemiş olarak gözüküyor bunlar nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Virüs değil.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 5 Mayıs 2021 #3 AGjesurzz dedi: Svchost.exe nedir? Svchost.exe virüs mü? Görev yöneticisine baktığımda Svchost.exe diye bir dosya var. Svchost.exe çok fazla var. Svchost.exe nedir?Svchost.exe &nb uzmanim.net Genişletmek için tıkla... Uzmanim.net forumda yasak. Artı 0 Eksi
AGjesurzz dedi: Svchost.exe nedir? Svchost.exe virüs mü? Görev yöneticisine baktığımda Svchost.exe diye bir dosya var. Svchost.exe çok fazla var. Svchost.exe nedir?Svchost.exe &nb uzmanim.net Genişletmek için tıkla... Uzmanim.net forumda yasak.
Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 5 Mayıs 2021 #4 Korkmayın hocam zararsız onlar Artı 0 Eksi
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #5 YFK dedi: Uzmanim.net forumda yasak. Genişletmek için tıkla... Hocam özür dilerim.Bilmiyordum. Artı 0 Eksi
woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 5 Mayıs 2021 #6 Onlar görev yöneticisinde Hizmetler diye geçen bölümler işte. Artı 0 Eksi
Lostless Kilopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 871 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium E5800 | Palit Nvidia GeForce 9400 GT | ASUS P5G41T-M LX | Kingston 4GB DDR3 | PNY CS900 120GB - Seagate Barracuda 500GB | Everest 250W C4 PSU | Philips 190V | Arch Linux - Windows 7 Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #7 Düşürmek isterseniz buradaki yöntemlerle düşürebilirsiniz. Görev yöneticisinde Çok fazla Svchost.exe var Windows görev yöneticisinde çok fazla svchost.exe varsa ve bunlar kaynaklarınızı tüketiyorsa bu sayıyı bir tıkla azaltmak için şunu yapın. www.sordum.net Artı 0 Eksi
Düşürmek isterseniz buradaki yöntemlerle düşürebilirsiniz. Görev yöneticisinde Çok fazla Svchost.exe var Windows görev yöneticisinde çok fazla svchost.exe varsa ve bunlar kaynaklarınızı tüketiyorsa bu sayıyı bir tıkla azaltmak için şunu yapın. www.sordum.net
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 22 Haziran 2021 #8 Lostless dedi: Düşürmek isterseniz buradaki yöntemlerle düşürebilirsiniz. Görev yöneticisinde Çok fazla Svchost.exe var Windows görev yöneticisinde çok fazla svchost.exe varsa ve bunlar kaynaklarınızı tüketiyorsa bu sayıyı bir tıkla azaltmak için şunu yapın. www.sordum.net Genişletmek için tıkla... Bende sadece 4 tane svchost.exe var. Artı 0 Eksi
Lostless dedi: Düşürmek isterseniz buradaki yöntemlerle düşürebilirsiniz. Görev yöneticisinde Çok fazla Svchost.exe var Windows görev yöneticisinde çok fazla svchost.exe varsa ve bunlar kaynaklarınızı tüketiyorsa bu sayıyı bir tıkla azaltmak için şunu yapın. www.sordum.net Genişletmek için tıkla... Bende sadece 4 tane svchost.exe var.