Svchost.exe internet kullanımı

5

55gokhan55

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar okulumun interneti kotalı ve durduk yere azalıyordu bu kota. Bende ağ trafiğini kontrol eden bir programla baktım ne harcıyor diye sonra Svchost.exe gözüme çarptı. Bunun Windows'un DLL'leri çalıştıran bi rşey olduğunu biliyorum fakat bu interneti kullanır mı? Kullansa bile yarım saatte 15 MB harcamaz diye düşünüyorum birde Service Traffic denen bir şey var o da kota yiyor. Bunun nedeni ne olabilir? Virüs mü bulaştı? İnternetim sınırsız olsa neyse... Ama zaten bana zor yetiyor internet. Her türlü programı denedim Malwarebytes, virüs programları falan ama hala interneti yiyor. Format en son çare bir sürü önemli dosyam var sizce ne yapmalıyım? Günlerdir bununla uğraşıyorum. Okulda bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi muhtemelen virüstür format gerekiyor dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben burada flood atmıyorum ayrıca madem 50 MB harcamaz diyorsunuz ve bir terslik olduğunu biliyorsunuz neden soruyorsunuz? Gidin format atın.

Çok önemli dosyalarım var daha PC'yi alalı 2 ay olmadı. Hardiskim de yok alacak durumum da...

Arkadaşlar bir de internet hızı 150-250 MBPS arası bir alakası olabilir mi? O ne hız demeyin sonuçta Türkiye'ye interneti getiren okuldayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…