SVCHost.exe İnternetin Tamamını Kullanması

Makaleler
1
Bu işlemin Windows'un diğer hizmetlerinin ortak isminin olduğunu biliyorum fakat Update işlemini durdurduktan sonra bile internetimin tamamını kullanmayı başarıyor bu işlem.

İnternetim ciddi anlamda yavaşlıyor bu işlem sayesinde nasıl çözebilirim? Forumda araştırdım fakat kesin sonuca ulaşan konu yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinden sağ tıklayıp onun servisine gidin. Oradan durdurun. Bilgisayarı yeniden başlattığınızda sorun ortadan kalkıcak. Bende de bu olay bugün oldu. Hala çalışıyor gösteriyor ama internetimi sömürmüyor.

Teşekkürler hocam yanıt için, görev yöneticisinde hangisi acaba?

Teslim En İyileştirme diye bir şey fakat durduramıyorum bunu.

Teşekkürler hocam yanıt için, görev yöneticisinde hangisi acaba?

Teslim En İyileştirme diye bir şey fakat durduramıyorum bunu.

Hocam "Ağ'a göre" sıralarsanız, zaten svchost un en yukarıda olduğunu görüceksiniz. Ordan hizmetlerine gidiyorsunuz. Zaten 1 tane var biraz karıştırırsanız eminim çözebilirsiniz

Hocam "Ağ'a göre" sıralarsanız, zaten svchost un en yukarıda olduğunu görüceksiniz. Ordan hizmetlerine gidiyorsunuz. Zaten 1 tane var biraz karıştırırsanız eminim çözebilirsiniz
Aynen buldum fakat 'Durdur' kısmı pasif durumda basamıyorum. Teslim En İyileştirme diye bir hizmet kullanıyor şu an internetimi.

Aynen buldum fakat 'Durdur' kısmı pasif durumda basamıyorum. Teslim En İyileştirme diye bir hizmet kullanıyor şu an internetimi.

Hocam bende değildi. Ama siz olayı anladınız. İyi şanslar dilerim. Forumdaki arkadaşlar alternatif bir yol biliyor olabilir.

Windows servislerinden Windows update servisinin üzerinde sağ tuş özellikler başlangıç tipi devre dışı yapıp uygula yapın yeniden sistemi başlatın sorun çözülür. Aslında tam olarak sorun değil Windows 10 ve microsft ortaklaşması bir saçmalık sadece bir Windows güncellemesi için sadece 4 farklı servis çalışıyor ve internetin download upload bant genişliğini %100 tüketiyor saçmalıktan başka bir şey değil microsoftun bu bant genişliğine çözüm bulması lazım xp dönemindeki gibi çok düşük kaynak tüketmesi lazım görende tüm dünyada gigabit fiber yapısı var bu sayede dakikalar içinde bitecek sanar ama maalesef öyle değil yeri geliyor saatlerce inmesini ve bir o kadar sürede yüklenmesini bekliyoruz. dün bendeki sistem bile sadece internette gezinmek için aşırı abartı donanıma sahip olmasına rağmen 15 dakika bekledim güncellemenin sonuçlanması için.

Sorunu çözdüm hocam teşekkür ederim ilginize. Aynen öyle AKN zaten yoktu oyun oynarken ping uçuyor dizi de izleyemiyordum bitmesini beklesem ne zaman biteceği falan da belli değil arka planda ne yapıyor muamma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…